Klienti GE Capital Bank mohou získat v rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky telefon zdarma

12. září 2000

Cílem GE Capital Bank není jen nabídnout klientům kvalitní služby a produkty, ale její snahou je, aby klienti tyto služby skutečně využívali. Proto klientům při aktivaci Mobil Banky v síti Eurotel nabízí speciální nabídku, v jejímž rámci mají možnost získat zdarma mobilní telefon.

GE Capital Bank chce umožnit obsluhovat účet pomocí mobilního telefonu i těm stávajícím či potenciálním klientům, kteří dosud mobilní telefon nemají nebo je jejich současný telefon z technického hlediska pro GSM bankovnictví nevhodný. Proto mají všichni klienti možnost získat v rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky mobilní telefon za zvýhodněných podmínek.

„Banka touto speciální nabídkou dává klientům jasně najevo, že mobilní telefon je jednoduchou a dostupnou přístupovou cestou k obsluze jejich účtů a motivuje je k využívání Mobil Banky,“ řekl Tomáš Salomon, ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank.

V rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky si mohou klienti GE Capital Bank vybrat, zda mají zájem o mobilní telefon s předplacenou Go kartou či telefon s paušálním tarifem Eurotelu, podle vlastního výběru.

Pokud se klient rozhodne v rámci aktivace Mobil Banky pro telefon s předplacenou Go kartou, může zdarma získat Go sadu s mobilním telefonem Siemens C35i. Klient při otevření běžného účtu, k němuž je aktivována Mobil Banka, získá mezinárodní platební kartu a Flexikredit, umožňující čerpat účet do minusu. Při využití této speciální nabídky klient uzavírá s GE Capital Bank smlouvu na využívání Mobil Banky na 24 měsíců. Po uzavření smlouvy může klient odejít z obchodního místa již s aktivním telefonem. Tyto mobilní telefony je tedy možné v rámci speciální nabídky získat přímo na všech více než 190 obchodních místech GE Capital Bank.

Klient, který se v rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky, rozhodne pro mobilní telefon s paušálním tarifem Eurotelu, si může vybrat mezi Siemensem C35i a Nokii 3330. Zájemce o tuto speciální nabídku si může na kterémkoliv obchodním místě GE Capital Bank otevřít běžný účet, k němuž získá mezinárodní platební kartu a Flexikredit, umožňující čerpat účet do minusu. Klient uzavře s bankou smlouvu o využívání Mobil Banky na 24 měsíců a dostane certifikát, na jehož základě ve značkové prodejně Eurotel získá mobilní telefon. Pokud se klient rozhodne pro Siemens C35i, zaplatí za něj jednu korunu a nepodepisuje se společností Eurotel žádnou smlouvu, která by ho nějak časově zavazovala. Rozhodne-li se klient GE Capital Bank pro mobilní telefon Nokia 3330, zaplatí za něj 1999 Kč a podepisuje smlouvu se společností Eurotel na 24 měsíců. GE Capital Bank pak na SIM kartě mobilním telefonu, který si klient zvolil, aktivuje Mobil Banku.

Za aktivaci Mobil Banky v rámci speciální nabídky GE Capital Bank klient zaplatí 999 Kč. Měsíční paušál za vedení je 60 Kč.

Tabulka č. 1102
Typ nabídky Typ telefonu Cena telefonu u Eurotelu Délka kontraktu s GECB Délka kontraktu s Eurotelem

Go SIM karta Siemens C35i  – 24 měsíců 0

Paušální tarif Eurotelu Siemens C35i 1 Kč 24 měsíců 0

Paušální tarif Eurotelu Nokia 3330 1999 Kč 24 měsíců 24 měsíců

Aby klient mohl získat Flexikredit, který je součástí speciální nabídky, musí splnit tyto podmínky:
být občanem starším 18 let s trvalým bydlištěm v ČR,
mít trvalý měsíční příjem minimálně 500 Kč, který bude pravidelně převáděn na běžný účet u GE Capital Bank,
mít jednu pevnou linku domů nebo do zaměstnání.

GE Capital Bank má nabídku i pro klienty, kteří již mobilní telefon mají, avšak jejich SIM karta nepodporuje GSM bankovnictví. Nevyhovující SIM kartu klientům Eurotel vymění za bankovní SIM kartu. GE Capital Bank přitom převede klientům na jejich účet 500 Kč, která více než dostatečně pokryje náklady na výměnu karty.

Speciální nabídku k aktivaci Mobil Banky mohou využít noví i současní klienti GE Capital Bank.

Součástí přístupu GE Capital Bank nabízet klientům služby, které budou skutečně využívat, je srozumitelné vysvětlení výhod a všech funkcí Mobil Banky na obchodních místech GE Capital Bank – včetně jejich názorného předvedení každému klientovi. K tomuto účelu jsou zde připraveny demonstrační mobilní telefony.

Podrobné informace o Mobil Bance mohou klienti získat na obchodních místech GE Capital Bank, bezplatné informační lince 0800 13 11 12 či na internetové adrese www.mobilbanka.cz.

Jan Hainz, ředitel komunikace GE Capital Bank