Klienti GE Capital Bank mohou získat o 25 procent více volných minut k připojení na internet

25. listopadu 2002

Klienti GE Capital Bank s internetovým bankovnictvím mohou využít nabídku Českého Telecomu – tarif se zvýhodněným přístupem na internet. Tarif s názvem Home Internet Banka nabízí oproti tarifu Home Internet o 25 procent více volných minut mimo špičku navíc a k tomu novou službu e-účet detail při zachování současné měsíční ceny 399 Kč.

Tarifní program Home Internet Banka přináší klientům GE Capital Bank tyto výhody:
 – navíc 25 % volných minut mimo špičku na internetu oproti programu Home Internet (16 hodin a 15 minut mimo špičku ve srovnání se 13 hodinami mimo špičku),
 – službu e-účet detail zdarma (detailní výpis volání přímo na internetu).

To vše při zachování stejné ceny 399 Kč měsíčně jako u programu Home Internet. Cena za službu e-účet detail se standardně pohybuje od 29 Kč do 75 Kč v závislosti na cenovém programu a verzi služby.

Zvýhodnění se vztahuje na klienty GE Capital Bank používající službu internetového bankovnictví Internet Banka Standard nebo Internet Banka GEnius.

Stačí, aby klient navštívil prodejnu Českého Telecomu a prokázal se smlouvou o internetovém bankovnictví a program si aktivoval.

Cenový program Home Internet Banka je možno aktivovat nejpozději do 31.12.2002, a to při smluvním závazku na 12 měsíců – od 1.1.2003 do 31.12.2003. Pokud aktivace proběhne již v měsíci listopadu, získá klient benefity tohoto cenového programu k dispozici již v průběhu prosince letošního roku.

Jan Hainz, tiskový mluvčí GE Capital Bank

* * *

Internet Banka GEnius – služba internetového bankovnictví umožňující základní účetní operace (jednorázový platební příkaz, prohlížení zůstatků na všech účtech, prohlížení a vyhledávání transakcí. Přístup k účtu je na základě jména a hesla, velikost částky, kterou je možno převést na jiný účet si klient stanoví v rozsahu 0 až 10 000 Kč. Internet Banka GEnius je svou uživatelskou přívětivostí určena k základní správě rodinných financí, jak je placení složenek a faktur.

Internet Banka Standard – služba internetového bankovnictví umožňující všechny operace jako zaslání jednorázového platebního příkazu, práce s trvalými příkazy, spořícími a termínovanými účty. Přístup k této službě na základě digitálního certifikátu.

Běžný účet GEnius – je kombinací běžného účtu a kontokorentu, ke kterému si klient volí libovolné dva kanály přímého bankovnictví (obě verze Internet Banky, Mobil Banka nebo Telefon Banka). K tomu navíc klient získá emailovou schránku na serveru www.genius.cz. Běžný účet GEnius byl letos v listopadu oceněn odbornou porotou v rámci soutěže Banka roku 2002 jako Nejlepší běžný účet roku 2002.