Klienti Factoringu ČS mohou využít on-line službu eFactoring

Factoring České spořitelny doplňuje své služby o internetovou aplikaci eFactoring. Tato služba je postavena na míru požadavkům klientů a umožňuje on-line sledovat průběh factoringových obchodů. Jde především o aktuální přehledy pohledávek klienta za jeho odběrateli, statistiky sledování platební morálky odběratelů v čase nebo například avíza o platbách.

„Klienti mohou na základě okamžitého přístupu k informacím v systému lépe plánovat obchodní aktivity a řídit finanční toky v jejich společnosti, protože získají snadný a přitom zabezpečený přístup k přehledům o objemu financí, které mají k dispozici. To v konečném důsledku přinese úspory času a nákladů klienta,“ doplňuje Rudolf Hanták, generální ředitel Factoringu České spořitelny, společnosti poskytující komplexní služby v oblasti financování, správy a inkasa pohledávek.

eFactoring zaručuje možnost detailního sledování aktuálního stavu pohledávek a čerpání limitů na jednotlivé odběratele on-line 24 hodin denně, sledování platební morálky odběratelů, aktuální přehled všech obchodních kontraktů a jejich podmínek, vyhledávání konkrétních avíz či jejich přehledů v časových intervalech a sledování statistik obratů přes factoring s počtem postoupených faktur v čase.

Factoring České spořitelny, člen finanční skupiny České spořitelny, je přední factoringová společnost na českém trhu. Celkový obrat pohledávek za první tři čtvrtletí tohoto roku činil 15,5 mld.Kč.

Klára Gajdušková
tisková mluvčí Finanční skupiny České spořitelny