Klienti České spořitelny mohou v soutěži s Bonus programem vyhrát ceny za 500 tisíc korun

[Tisková zpráva] Česká spořitelna dnes spouští novou soutěž se svým věrnostně-motivačním Bonus programem.

-    V soutěži s Bonus programem České spořitelny mohou klienti vyhrát ceny za více než 500 tis. Kč

-    Hlavní cena v hodnotě 100 tis. Kč – poukaz na zájezd od EXIM tours za 30 tis. Kč a poukazy na

10 tis. Kč od sedmi dalších partnerů soutěže

-    Od 11. února 2011, kdy Bonus program začal nabízet násobné body u vybraných obchodníků, do 17. října 2011 rozdala Česká spořitelna klientům meziročně o téměř 85 milionů bodů více

-    Klienti si od partnerů poskytujících násobné body objednali více než 6 tisíc poukazů na nákup zboží a služeb a více než 13,5 tisíce odměn

Česká spořitelna dnes spouští novou soutěž se svým věrnostně-motivačním Bonus programem. Klienti, kteří od 17. října do 20. listopadu 2011 zaplatí platební kartou registrovanou do Bonus programu nákup za minimálně 200 Kč u vybraných partnerů, mohou až do 30. listopadu 2011 soutěžit o ceny za více než 500 tis. Kč. Hlavní cena je v hodnotě 100 tis. Kč – vítěz soutěže získá poukaz v hodnotě 30 tis. Kč na zájezd od cestovní kanceláře EXIM tours a poukazy v hodnotě 10 tis. Kč od dalších sedmi partnerů soutěže, kterými jsou SPORTISIMO, EuroOil, Marks & Spencer, expert Elektro, MALL.CZ, Globus a BAMBULE Království hraček.

Partneři soutěže zároveň poskytují už od 11. února 2011 násobný počet bodů do Bonus programu, které mohou klienti České spořitelny získat při nákupech v jejich prodejnách. Důkazem oblíbenosti násobných bodů u klientů je, že od 11. února do 17. října 2011 rozdala Česká spořitelna o 85 milionů bodů více než za stejné období loni. Klienti si od partnerů poskytujících násobné body objednali více než šest tisíc poukazů na nákup zboží a služeb a přes 13,5 tisíce odměn.

U každé platby kartou nad 200 Kč u partnera soutěže v období od 17. října do 20. listopadu 2011 se klientům v jejich bodovém účtu Bonus programu v záložce „SOUTĚŽ“ objeví možnost odpovědět na soutěžní otázku „Kolik odměn bude za období soutěže, tj. od 17.10. do 30.11. 2011 včetně, objednáno z Bonus programu České spořitelny?“. Jeden tip přináší soutěžícím dvě šance na výhru – každý 50. tip vyhrává poukázku na nákup u zvoleného partnera soutěže ve výši 300 Kč, navíc 20 nejpřesnějších tipů z celé soutěže pak získá ceny za více než 300 tis. Kč (viz tabulka níže).

1. cena

100 000 Kč   [ ^ ]

Poukaz na zájezd v hodnotě 30 000 Kč od EXIM tours + 7 poukazů od každého dalšího partnera soutěže v hodnotě 10 000 Kč

2. cena

56 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého z 8 partnerů soutěže v hodnotě 7 000 Kč

3. cena

40 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého  z 8 partnerů  soutěže v hodnotě 5 000 Kč

4. cena

24 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého  z 8 partnerů soutěže v hodnotě 3 000 Kč

5. cena

16 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého  z 8 partnerů  soutěže v hodnotě 2 000 Kč

6. – 10. cena

8 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého  z 8 partnerů  soutěže v hodnotě 1 000 Kč

11. –20. cena

4 000 Kč   [ ^ ]

Poukazy od každého  z 8 partnerů  soutěže v hodnotě 500 Kč

Bonus program je věrnostně-motivační program k platebním kartám, kdy klient za každých 20 Kč, které zaplatí debetní kartou v obchodě, přes internet nebo si jimi dobije kredit mobilního telefonu v bankomatu, získá 1 bod (u vybraných obchodníků a ve speciálních akcích až 10× více bodů). V případě Chytré karty ČS pak klienti získávají 1 bod za každých 15 Kč nákupu. Nasbírané body mohou klienti vyměnit za věcné či zážitkové odměny anebo je darovat na podporu různých charitativních projektů. Česká spořitelna připravuje se svými obchodními partnery pravidelné akční a sezónní nabídky násobných bodů a aktualizace odměn. Veškeré informace o Bonus programu získají klienti na www.csas.cz/bo­nusprogram.