Klient, který uzavře 300 000 smlouvu společnosti CAC LEASING, získá navíc 300 000 Kč

Přesné datum uzavření jubilejní 300 000 smlouvy o financování společnosti CAC LEASING tipovala v období prázdninových měsíců veřejnost. Během celého období konání soutěž od 23. července do 31. srpna byla titulní stránka hlasování na internetu navštívena celkem 34 937 krát a více jak polovina návštěvníků mikrostránky www.cac.cz/tipuj si zobrazila část s logováním do soutěže. Své tipy odeslalo 2 219 soutěžících. Nejvíce hlasů získal čtvrtek 13. září, dále pátek 21. září a pondělí 3. září. Šťastlivec, který podepíše 300 000 smlouvu o financování obdrží od společnosti CAC LEASING 300 000 Kč.

Vítězové tipovací soutěže „Tipuj 300 000“ budou vyhlášení bezprostředně po uzavření jubilejní smlouvy. Výherci získají poukaz na zájezd v hodnotě 30 000 Kč a 20 000 Kč a kartu CCS Bonus s 10 000 Kč. Soutěž společnost CAC LEASING realizovala prostřednictvím mikrostránky, na které se soutěžící zaregistrovali a jednoduše vybrali dle jejich odhadu nejpravděpodobnější datum uzavření 300 000 smlouvy ve společnosti CAC LEASING. „Šance uzavřít třístou tisící smlouvu a získat tak neobvyklou prémii je otevřena všem našim klientům. Jubilejní může být leasingová smlouva na auto, stroje nebo nemovitosti, případně smlouva o úvěru či splátkovém prodeji,“ upřesňuje Erika Duchanová, ředitelka marketingu a komunikace společnosti CAC LEASING.

V prvním týdnu konání soutěže proběhla paralelně na serveru soutez.cz hra o Apple iPod, která měla za cíl podpořit zapojení veřejnosti do tipovací soutěže „Tipuj 300 000“. Velkým překvapením byla nezvykle vysoká proklikovost na stránky soutěže, která byla 115,86 %. Další podporu soutěži zajistily fullbaner na hlavní stránce serveru Soutez.cz, baner na firemní internetové prezentaci www.cac.cz, tištěné letáky a kartičky s upozorněním na soutěž, které byly distribuované klientům, obchodním partnerům a dalším příznivcům společnosti CAC LEASING.