KKCG Finance 100% vlastníkem Atlantik Kilcullen Asset Management

Praha, 1. března 2007: Společnost KKCG Finance je nově jediným vlastníkem společnosti Atlantik Kilcullen Asset Management. Odkoupila totiž zbývající čtyřicetiprocentní podíl od minoritního akcionáře, společnosti Kilcullen Kapital Partners a.s. Zároveň změnila své obchodní jméno na ATLANTIK Asset Management.

Tiskový mluvčí KKCG Finance Dan Plovajko k tomu říká: „Získání stoprocentního podílu vychází z naší strategie nabízet klientům prostřednictvím ATLANTIK AM nezávislé, nadstandardní a na míru šité finanční služby v oblasti správy finančních aktiv.“

Společně s odkupem minoritního podílu také došlo k navýšení vlastního kapitálu ATLANTIK AM o třicet milionů korun. To umožní ATLANTIK AM další expanzi zaměřenou na růst objemu aktiv ve správě a také uvedení nových atraktivních produktů ještě v průběhu letošního roku. ATLANTIK AM bude i nadále úzce spolupracovat s ABN AMRO Bank, jejíž investiční produkty distribuuje na českém i slovenském trhu.