Ke kulatému stolu milionářů usedl první Čech

V mezinárodní organizaci „Million Dollar Round Table“ (MDRT) sdružující finanční profesionály z celého světa má již své místo i Česká republika. Marcel Friček, pojišťovací poradce Aviva životní pojišťovny, se stal historicky prvním českým finančním poradcem, který splnil náročné podmínky a stal se členem MDRT.

„Členství v tomto klubu finančních profesionálů je na jednu stranu oceněním mé dosavadní práce, ale také velkým závazkem do budoucna,“ říká Marcel Friček, pojišťovací poradce Aviva životní pojišťovny. „Celé tajemství tohoto úspěchu spočívá v každodenní tvrdé práci. Telefonovat, domlouvat schůzky, řádně a včas na ně chodit a uzavírat pojistky,“ dodává.

Historie MDRT se začala psát v roce 1927 v Memphisu v USA. V současné době se členstvím v této prestižní organizace může pochlubit 35 662 finančních profesionálů na světě. Tento počet reprezentuje 481 společností, pro které pracují. Tvrdé požadavky na výkon, etiku jednání a zejména na proklientský přístup přispívají k osobnímu úspěchu a rozvoji členů MDRT a zároveň i k úspěchu jejich klientů.

„Jsme velmi potěšeni, že jako první z České republiky usedl ke kulatému stolu milionářů právě obchodník Aviva. Panu Fričkovi blahopřejeme a děkujeme za vynikající reprezentaci naší společnosti,“ komentuje událost Karel Veselý, obchodní ředitel Aviva životní pojišťovny.