Komerční banka představuje novou platební kartu - PLATINUM card

Komerční banka připravila pro své klienty novou platební kartu – PLATINUM card. Je určena pro nejnáročnější klienty a rozsahem svých služeb se jistě stane nejatraktivnější kartou na trhu v ČR. Svým držitelům přináší individuální limity, nadstandardní cestovní pojištění, asistenční služby s lifestyle servisem a unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení. S kartou je spojen jediný roční poplatek za vedení karty.

PLATINUM card přináší vysoce nadstandardní služby, elitní servis a komfort, nejen držitelům karty, ale i jejich rodinným příslušníkům, říká výkonný ředitel pro marketing KB Zdeněk Mojžíšek, a dodává, že poskytnutí karty je i vyjádřením jedinečného vztahu klienta a banky. Každý klient získá individuálně nastavené limity, které odpovídají jeho životnímu stylu.

Klient při používání karty čerpá prostředky banky a na konci období je automaticky provedena splátka čerpané částky z klientova běžného účtu. Tento koncept vychází z požadavků našich klientů, kteří jsou ochotni zaplatit za kvalitní produkt a služby s kompletním servisem, doplňuje zástupce vedoucího Marketingu pro retailové bankovnictví Radko Belada. Za používání karty klient hradí roční poplatek, žádné dodatečné poplatky jako např. za výběr z bankomatu nebo realizované transakce nejsou účtovány.

Pohodlnější cestování s PLATINUM card

Kromě zmíněných finančních výhod klienti jistě ocení PLATINUM card v oblasti cestování. Karta poskytuje nadstandardní cestovní pojištění s vysokými pojistnými limity, které platí i pro rodinné příslušníky. Díky PLATINUM card tak klienti získají kvalitní pojištění pro celou rodinu. Pojištění související s cestováním letadlem naopak pomůže zmírnit komplikace způsobené kvůli zpožděnému letu nebo ztracenému zavazadlu. PLATINUM card dále umožňuje vstup do více než 500 VIP letištních salonků po celém světě. K cestování se váže také pojištění zrušení cesty – a to jak organizované, tak individuální.

Pomocná ruka Lifestyle servisu

Klient se s PLATINUM card může spolehnout na vysoce nadstandardní asistenční služby. Díky službě lifestyle servis je možné velmi jednoduše zajistit místo v restauraci, ubytování, odvoz z letiště a další služby a to po celém světě přesně dle požadavků klienta. Stačí jediný telefonát, kterým si klient zajistí například místo v nejlepší restauraci v Neapoli, ubytování s výhledem na Stolovou horu v Kapském městě, dodávku květin v Buenos Aires či překladatelský servis při obchodním jednání v Pekingu. Asistenční služby zahrnují i pohotovostní havarijní službu v domácnosti nebo službu pro motoristy.

Součástí PLATINUM card je i unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a pojištění vybavení pro obchodní cesty zahrnující např. dataprojektor, notebook, PDA, mobilní telefon nebo obchodní vzorky. Pojištění kryje riziko jejich odcizení či poškození.