Komerční banka posiluje služby správy majetku pro vysoce bonitní klienty

[Tisková zpráva] Komerční banka se připravuje na úzkou spolupráci se Société Générale Private Banking, díky které nabídne svým klientům nové produkty a služby připravené odborníky z expertních center této privátní banky.

Tato iniciativa otevírá klientům Privátního bankovnictví KB nové možnosti v rámci investiční nabídky. Tito klienti budou moci využívat širokou nabídku konkurenceschopných produktů a služeb užívaných při správě majetku.

„Naši klienti nyní získávají přístup k investičním produktům a službám, které budou koncipované  jako příležitosti na úrovni globálních trhů. Součástí naší nabídky bude nezávislý výběr nejlepších správců a emitentů, provedený společností Société Générale Private Banking, která je jednou z předních světových privátních bank v oblasti wealth managementu. Nabídka Privátního bankovnictví KB tak bude srovnatelná s rozsahem a kvalitou služeb privátního bankovnictví na vyspělých trzích,“ uvedl Petr Slabý, ředitel Privátního bankovnictví Komerční banky.

Privátní bankovnictví KB poskytuje v celé České republice špičkové a komplexní bankovní služby klientům s aktivy nebo s potenciálem investovat nad 20 mil. Kč. Má zastoupení v Praze, Brně a v Ostravě. Vybrané služby privátního bankovnictví mohou navíc využít i klienti, jejichž finanční aktiva překračují 8 mil. Kč.

Société Générale Private Banking patří mezi světové lídry v privátním bankovnictví. Působí ve 22 zemích světa a spravuje aktiva ve výši téměř 79 miliard EUR (k 31. 3. 2010). Société Générale Private Banking byla letos oceněna jako „nejlepší privátní banka celosvětově, v západní Evropě a na Středním východě za svou nabídku strukturovaných produktů a derivátů“ (časopis Euromoney Magazine).