Kateřina Klemtová povede novou pobočku Volksbank CZ v Praze 10

Volksbank CZ dnes otevřela v Praze 10 v Moskevské ulici další pobočku. Jejím vedením byla pověřena Ing. Kateřina Klemtová (27), která bude zodpovídat za tým čtyř lidí a celkový management této pražské pobočky.

Do Volksbank přichází z eBanky, kde od roku 2004 působila na pozici bankovního a následně hypotečního poradce. Hlavní náplní její práce byla akviziční činnost u stávajícího portfolia klientů v rámci klientského centra. Získala zde zkušenosti s prodejem finančních produktů pro jednotlivé segmenty trhu a prováděla cross-selling produktů při zohlednění specifických potřeb klienta.

Kateřina Klemtová vystudovala v letech 1997 až 2003 Ekonomicko-správní fakultu na Univerzitě v Pardubicích, obor hospodářská politika a správa.

Již během studií (2000–2003) se věnovala organizaci a zabezpečení promotion pro mobilního operátora Oskar u firmy Intercom, s. r. o. Zároveň absolvovala čtyři pracovní stáže v USA ve Washington D.C. u společnosti Century Pool Management. Zde mimo jiné pracovala na pozici Supervisora dvacetičlenného týmu zaměstnanců a seznámila se s manažerskými technikami a technikami motivace zaměstnanců.

Kateřina Klemtová hovoří anglicky, pasivně ovládá také němčinu. Je vdaná, ve volných chvílích se věnuje sportu, a to zejména lyžování.