Karty Partner České spořitelny se slevami na zboží a služby využívá přes 380 tisíc klientů

Ke konci dubna 2005 využívalo platební karty Partner České spořitelny již 382 359 klientů. Roste nejen počet těchto karet, ale i jejich využití mezi klienty. Za první čtyři měsíce letošního roku využilo zhruba 35 tisíc klientů při platbě kartou Partner nabízené slevy, jejich počet se tak meziročně zvýšil více než dvojnásobně. Karty Partner celoročně nabízejí slevy u dvanácti obchodních partnerů ČS, a to ve výši od 5 až do 10 %. V rámci letní akční nabídky je možno čerpat slevu až 30 %.

Slevový program není jen součástí karet typu Partner, ale i studentských karet v rámci Programu Student+. V současné době může všech 169 000 držitelů karet Student+ využít slevy u osmi obchodních partnerů z oblasti outdoor vybavení, knih, cestování, zábavy atd.

Česká spořitelna vydala již 2,8 mil. platebních karet. Banka investuje ročně stovky milionů korun do rozvoje kartových technologií, do posílení bezpečnosti a do rozšíření klientského servisu spojeného s kartovými službami. Klienti mohou prostřednictvím karet nejen vybírat hotovost, ale i dobíjet kredit mobilních telefonů, platit platební příkazy v bankomatech ČS, samozřejmě zjišťovat zůstatek na účtu či využít cestovního pojištění. Nedílnou součástí kartového programu jsou i jedinečné doplňkové služby na trhu v ČR – ve formě slevových programů u karet typu Partner a Student+ a motivačního Bonus programu, kde klient za každých 20 Kč zaplacených kartou dostane bod, který pak může vyměnit za dárky z katalogu Bonus programu.

Karty Partner a Student+ jsou jedinými multi-brandovými kartami na trhu v ČR – klienti prostřednictvím jedné karty získávají garantované slevy u různých obchodníků.

Klára Gajdušková
tisková mluvčí České spořitelny, a.s.