Kreditní karta od BAWAG Bank - karta, se kterou ušetříte

BAWAG Bank CZ a.s. v těchto dnech uvedla na trh kreditní kartu s nejnižší minimální měsíční splátkou (4%, min. 200,- Kč) na trhu a velice výhodnou měsíční úrokovou sazbou ve výši 1,54% p.m. Jedná se embosovanou mezinárodní kartu, která je opatřena čipem pro zajištění vyšší bezpečnosti. Bezúročné období je možno využít až na 50 dnů a roční poplatek za vedení úvěrového účtu činí standardně 540,- Kč, ovšem při při aktivním používání karty ji lze získat také zcela zdarma.

Výhody kreditní karty BAWAG Bank CZ a.s.:

Kreditní kartu lze získat zcela zdarma, a to díky dvěma speciálním nabídkám:

a) jsou-li na účtu evidovány během 2 měsíců od data jeho otevření transakce za platby u obchodníků v úhrnné výši min. 3000 Kč, první roční poplatek bude vrácen

b) roční poplatek v dalších letech nebude naúčtován, budou-li na účtu evidovány transakce u obchodníků za předešlých 12 měsíců v úhrnné výši min. 45 000 Kč.

• V ceně karty je zahrnut slevový program Sphere, díky kterému klient může získat zajímavé slevy 5 – 50% u cca 5 000 obchodníků v České republice a na Slovensku.
  • Není nutné mít účet vedený u BAWAG Bank CZ a.s. (i když otevření, vedení a zavření účtu je u BAWAG Bank CZ a.s. zdarma)
  • K úvěrovému účtu klient může získat až 3 kreditní karty zdarma.
  • Možnost sjednat si volitelnou variantu pojištění (cestovní pojištění a pojištění schopnosti splácet) za cenově výhodných podmínek.
  • Velmi jednoduché získání karty – stačí zavolat na bezplatnou infolinku 800 700 800 a ihned zájemce zjistí, jak velký kreditní limit může od BAWAG Bank získat. Mobilní bankéř přijede za klientem kamkoliv.

Podrobnější informace:

Jaké jsou podmínky?

• věk nad 18 let
  • čistý měsíční příjem nad 10 000,– Kč
  • pevná telefonní linka do zaměstnání
  • pevná telefonní linka domů nebo mobilní telefon
  • podání žádosti

Co potřebujete pro vyřízení?

Zaměstnanecký poměr:

• občanský průkaz + druhý průkaz totožnosti*
  • 3 poslední bankovní výpis z účtu, na který je poukazována mzda (výpisem musí být doložen stav účtu za každý z posledních 3 měsíců)
  • nebo
    poslední 3 výplatní pásky
  • nebo
    pracovní smlouva + mzdový výměr

OSVČ (kreditní karta jen pro soukromé účely):

• občanský průkaz + druhý průkaz totožnosti*
  • kopie živnostenského listu