Karta makléře – nechte hospodaření s penězi na odbornících!

V Praze, 6.2.2006. Od listopadu 2005 nabízí společnost EUROFINANCIAL novou službu především pro svou firemní klientelu – Kartu makléře. Každý majitel této karty má svého finančního makléře, tedy správce finančních prostředků, který zajišťuje optimální hospodaření s jeho penězi. Jako dárek, bonus nebo výhru ji mohou využít firmy pro své zákazníky, partnery nebo zaměstnance. Za poslední 3 měsíce distribuoval EUROFINANCIAL mezi své zákazníky více než 35.000 karet

Z dosavadních zkušeností EUROFINANCIAL vyplývá, že největší zájem o Kartu makléře mají mezinárodní společnosti s centrálou v západní Evropě a dalších vyspělých zemích světa. Finanční poradenství zde patří mezi velmi vyhledávané a rozšířené služby. Mezi odběratele karet makléře tak patří např. společnosti Four Seasons, Ibis nebo Douwe Egberts.

Majitelé karet jsou identifikováni prostřednictvím unikátního ID uvedeného na kartě. Osobní makléř se seznámí s potřebami svého klienta a pomůže vybrat a zvolit optimální finanční produkt podle aktuální potřeby. Spravuje zdarma finance majitele karty, zajišťuje nabídku nejlevnějších finančních produktů, připravuje srovnávací studie a poskytuje veškerý servis spojený s uzavíráním smluv, kontaktováním finančních institucí apod. Tedy pomáhá majiteli karty maximálně své peníze zúročit a současně jeho peníze šetřit odbouráním zbytečných nákladů.

Peníze nešetří jen koncoví majitelé karet, ale také velkoodběratelé karet, kteří mohou získat karty makléře pouze za náklady spojené s výrobou karet. Karty se standardně vyrábějí v layoutu EUROFINANCIAL, ale lze je dodat i v image odběratele. Služby makléřů jsou zcela zdarma jak pro odběratele, tak pro koncové vlastníky.