Karta Cetelem získala 3.místo v prestižní soutěži

Zlatá koruna je prestižní soutěž, v níž se od roku 2003 hodnotí finanční produkty na českém trhu. Letošní šestý ročník tvořilo 182 přihlášených finančních produktů ze 63 finančních institucí. Společnost Cetelem, která v Česku poskytuje nákupy na splátky, kreditní karty a osobní půjčky, získala třetí místo v kategorii platební karty za produkt Virtuální karta Cetelem.

Cenu převzala ve čtvrtek 5. června v Top Hotelu Praha ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem Ing. Gabriela Pithartová.

Virtuální karta Cetelem je novinkou v nabídce karetních produktů společnosti a slouží klientům k platbám za zboží a služby na internetu. „Díky virtuální kartě a jedinečné číselné kombinaci pro každou transakci mají naši klienti k dispozici velmi bezpečný nástroj pro platby v internetových obchodech a nemusí se bát, že by jejich kreditní karta byla zneužita,“ uvedla Ing. Gabriela Pithartová. „Virtuální karta nemá fyzickou podobu, tvoří ji 16místné číslo a klient si ji může nechat vydat pouze ke své stávající kartě Aura. Pro všechny platby virtuální kartou platí také až 50denní bezúročné období stejně jako pro všechny naše kreditní karty,“ doplnila G. Pithartová.

Platební karty, osobní účty, pojištění nebo leasing. To je jen hrstka produktů, které jsou rozděleny do 15 kategorií a zahrnují veškerou nabídku finančních služeb. Soutěž Zlatá koruna má pevná pravidla a produkty hodnotí nezávislí odborníci sdruženi ve Finanční akademii. Finanční akademie má 260 členů a jde o reprezentativní zastoupení ekonomických odborníků, publicistů a zástupců akademické sféry. Od roku 2007 hodnotí rovněž kategorii Novinka roku, jejíž cílem je ocenit nové inovativní produkty, které výrazně přispívají k rozvoji českého finančního trhu. Kromě odborníků hodnotí v samostatné anketě finanční produkty také široká veřejnost.