K úvěru autoCREDIT BONUS benzín navíc

[Tisková zpráva] Při sjednání úvěru autoCREDIT BONUS do 30. června 2011 získají klienti navíc pohonné hmoty až na 1000 km. Zájemci si mohou úvěr vyřídit přímo u více než 2000 prodejců automobilů. Úvěr autoCREDIT od GE Money Auto je dlouhodobě nejoblíbenějším produktem k financování vozů na českém trhu. Svůj automobil si díky tomuto úvěru pořídilo již 200 000 zákazníků.

„V aktuální nabídce úvěru autoCREDIT jsme se rozhodli reagovat na současné ceny pohonných hmot a přidat novým klientům poukaz na čerpání paliva na cesty,“ říká Milan Beutl, generální ředitel GE Money Auto, a dodává: „Společnost GE Money Auto jako první v roce 2004 zareagovala na změnu zákona o DPH a přišla s účelovým úvěrem autoCREDIT, který od té doby využilo k nákupu vozu téměř 200 tisíc zákazníků. Naši klienti oceňují zvláště rychlost sjednání úvěru přímo u prodejců vozů. Vyřízení všech náležitostí nezabere více než 30 minut.“

Pohonné hmoty až na 1000 km* v podobě přednabité CCS karty v hodnotě 2000 Kč získají zákazníci po uzavření smlouvy o úvěru od GE Money Auto. Kartu mohou klienti využít k nákupu paliv na čerpacích stanicích v celé České republice a na Slovensku.

Hlavní výhody financování vozu s úvěrem autoCREDIT BONUS:

•    vyřízení úvěrové smlouvy přímo u prodejce vozů do 30 minut

•    úroková sazba již od 7,4 %

•    financovaná částka od 25 000 Kč, horní hranice neomezena, až 100 % ceny vozu

•    individuální nastavení výše splátek, délka splácení od 6 do 84 měsíců

•    první splátku hradí klient až po 30 dnech od převzetí vozidla

•    výhodné povinné i havarijní pojištění je možné zahrnout do měsíčních splátek

•    úvěr není zatížen DPH na finanční službu

•    financujeme až 12 let staré vozy jakékoliv značky a typu

•    ke sjednání úvěru stačí dva doklady totožnosti a není třeba ručitele

K úvěru doporučuje GE Money Auto také pojištění schopnosti splácet. Klient s ním může zůstat bez obav i v případě nepříznivých životních okolností jako je ztráta zaměstnání, plná pracovní neschopnost nebo invalidita III. stupně.

S financováním vozu pomohou zájemcům finanční konzultanti GE Money Auto. Kontakty lze nalézt na www.gemoneyauto.cz spolu s bližšími informacemi o úvěru autoCREDIT BONUS nebo nabídkou vozidel.

* Údaj 1 000 km platí při průměrné ceně pohonných hmot 33 Kč/l a průměrné spotřebě vozidla 6l/100 km.