Jubilejní balíček – 3,5% p.a.

Oberbank má nyní již 125 filiálek v regionu střední Evropy. Poslední otevřenou pobočkou je Plzeň Slovany, která zahájila provoz začátkem prosince 2007. S nových rokem slavíme proto jubileum a přinášíme balíček, který zaručuje výnos 3,5% p.a. na termínovaném vkladu. Což může přinést výnos až 10.500 Kč ročně.

Tato nová kampaň startuje na začátku nového roku a platí až do 15.2.2008 pro všechny vklady od 300 000 Kč. Tento vysoký úrok zaručí výnos přes 10tisíc korun ročně.

Oberbank je nyní na českém trhu již 3. rok. Tato rakouská banka má v České republice 15 poboček a plánuje další expanzi. V současné chvíli má Oberbank přes 8 500 klientů o které se stará 150 zaměstnanců. Ti spravují na úvěrech finanční sumu kolo 9 mld Kč a na vkladech přes 2,7 mld.Kč. Oberbank AG je regionální banka s dlouholetou tradicí. Byla založena roku 1869 a nyní má již 125 poboček s necelými 2000 zaměstnanci. Pobočky se nacházejí nejen v České republice, Rakousku či Německu, ale banka nově otevřela v dubnu loňského roku své pobočky také v Maďarsku.