Již přes 50 tisíc klientů GE Capital Bank si aktivovalo její Mobil Banku v síti Eurotel

20. prosince 2001

Nejaktivnější ve využití služeb GSM bankovnictví jsou klienti GE Capital Bank. Od poloviny září do poloviny prosince si její Mobil Banku v síti Eurotel aktivovalo již přes 50 tisíc klientů. Dalších 100 tisíc klientů GE Capital Bank používá Mobil Banku v síti Paegas. Služby GSM bankovnictví od GE Capital Bank tak využívá 150 tisíc klientů, což z ní činí nejsilnější peněžní ústav v této oblasti služeb na českém trhu.

Mobil Banku využívají klienti nejčastěji ke zjišťování informací o zůstatku na svém účtu, zadávaní platebních příkazu a zjišťování historie pohybů na účtu. Vedle těchto funkcí umožňuje Mobil Banka i vyhledávat transakce podle klientem zadaných kritérií (podle období, částky, variabilního symbolu) a získávat bankovní informace (aktuální devizové a valutové kurzy GE Capital Bank a aktuální úrokové sazby). GE Capital Bank umožňuje svým klientům dobíjet pomocí Mobil Banky i předplacené Go nebo Twist karty.

GE Capital Bank však nenabízí klientům pouhou službu chce jim umožnit tuto službu využívat. Proto klientům v rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky v síti Eurotel nabízí možnost získat mobilní telefon (jako nástroj k obsluze účtu) zdarma či za zvýhodněných podmínek. Dynamický růst počtu klientů využívajících Mobil Banku správnost přístupu GE Capital Bank potvrzuje.

V rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky si mohou klienti GE Capital Bank vybrat mezi mobilním telefonem s předplacenou Go kartou (Siemens C35i) či telefonem s paušálním tarifem Eurotelu (Siemens C35i, Nokia 3330).

Na měsíce prosinec a leden připravila GE Capital Bank navíc pro klienty soutěž „Vyhrajte s Mobil Bankou“, v níž mohou získat pět tisíc korun.

Podrobné informace o Mobil Bance mohou klienti získat na obchodních místech GE Capital Bank, bezplatné informační lince 0800 13 11 12 či na internetové adrese www.mobilbanka.cz.

Jan Hainz, ředitel komunikace GE Capital Bank