Jít do banky v neděli? V BAWAG Bank nyní ano!

BAWAG Bank zřizuje pobočky ve vybraných supermarketech Billa, kde bude klientům k dispozici 7 dní v týdnu, každý den až do 19 hod. Banka pokračuje v rozšiřování své pobočkové sítě a představuje nový prodejně poradenský koncept.

V těchto dnech zahájila činnost pobočka BAWAG Bank umístěná v prostorách supermarketu Billa v Prostějově. Jedná se o první ze čtyř poboček umístěných v supermarketu Billa v České republice, které budou otevřeny na podzim 2007. Tyto pobočky mají prodlouženou otevírací dobu (v pracovní dny do 19 hod.) a mají otevřeno i každou sobotu a neděli, opět až do 19 hod.

„Umístěním pobočky přímo do provozoven Billa a prodloužením otevírací doby tak vycházíme vstříc potřebám stále více zaneprázdněným klientům, kteří nemají čas vyřizovat si finanční záležitosti během pracovního dne“, říká paní Ursula Seifert, členka představenstva odpovědná za osobní bankovnictví. „Tento typ prodejně poradenských míst skvěle doplňuje naši síť mobilních bankéřů, kteří přijedou za klientem kamkoliv. Takto dokážeme obsloužit klienty z jakékoliv části republiky, aniž bychom v každém městě měli pobočku“, dodává.

Jedná se o plnohodnotné prodejní a servisní místo bez hotovostních služeb (vklady, výběry na přepážce), ale se samoobslužnou zónou. Před nebo po nákupu si klient v samoobslužné zóně může vyřídit své transakce pomocí internetového bankovnictví. Klienti si také v klidu po pracovní době nebo o víkendu mohou otevřít účet, zažádat si o hypotéku či jakýkoliv jiný úvěr.

Pobočka BAWAG Bank v Prostějově

otevírací doba:
pondělí až pátek 12:00 –19:00 hod.
sobota – neděle 10:00 –19:00 hod.

adresa: Plumlovská 104, 796 04 Prostějov, Tel: 582 330 244, Fax: 582 330 754,
 Prostejov@bawag.cz