Jaro ve Volksbank ve znamení mediálních kampaní

Celkem tři mediální kampaně připravila na jaro a začátek léta Volksbank CZ. Každá z nich bude prezentovat jiný produkt a je určena pro jinou cílovou skupinu. Jako první odstartovala na začátku dubna téměř dvouměsíční propagační akce „Půjčka pro lidi“ ve Volksbank SHOPech. Prvního května bude zahájena kampaň na Refinancování hypoték a celou mediální prezentaci Volksbank uzavře kampaň na firemní KONTOÚVĚR startující v polovině května 2008.

Od 7. dubna 2008 spustila Volksbank kampaň zaměřenou na Půjčku pro lidi. Tento úvěr ve výši 50 000 až 250 000 Kč s maximální dobou splatnosti 96 měsíců si mohou zájemci sjednat ve všech Volksbank SHOPech v obchodních domech Kaufland. Kampaň potrvá do 31. května a všichni klienti, kteří Půjčku pro lidi do té doby uzavřou, se zároveň mohou zúčastnit soutěže o nový automobil Fiat 500. Kampaň je také podpořena reklamou v regionálním rozhlase. Na speciální internetové stránce www.pujckaprolidi.cz je možné získat podrobné informace o půjčce i o probíhající soutěži.

Na začátku května odstartuje Volksbank reklamní kampaň s mottem „Odstřihněte se od nevýhodné hypotéky“, která navazuje na loňskou kampaň zaměřenou na „Refinancování hypoték“. Pro klienty, kteří se pro refinancování rozhodnou do konce června, připravila Volksbank zvýhodněnou úrokovou sazbu s fixací na 5 let. Reklamní kampaň, která je první ze dvou největších mediálních komunikačních aktivit Volksbank plánovaných pro rok 2008, probíhá v průběhu celého května prostřednictvím billboardů a tiskové inzerce a zároveň jsou připraveny POS materiály na pobočkách banky. Kampaň bude dále podpořena cílenou komunikací na vybraných internetových serverech a lokálními rádiovými spoty.

Poslední jarní kampaň Volksbank CZ, která bude probíhat od poloviny května do konce června 2008, je zaměřena na firemní klientelu. Nabízí cílovým skupinám zvýhodněnou nabídku vedení firemního účtu s kontokorentem v rámci programu pojmenovaného Komplexní řešení pro malé a střední firmy. Bonusová nabídka kontokorentu se zvýhodněným úrokem a ročním vedením konta zdarma bude pro KONTOÚVĚR platná od poloviny května.