Jarní nabídka ŠkoFINu – Volkswagen Finance

Společnost ŠkoFIN nabízí širokou škálu produktů s mnoha benefity a zajímavými podmínky financování vozů zejména pro značky Škoda, VW, Seat, Audi a ojeté vozy. Níže naleznete souhrn aktuálních akcí Volkswagen Finance, ze které mohou vybírat jak soukromé osoby, tak podnikatelé.

Finanční řadu značky Volkswagen reprezentují nabídky pro Polo a Golf, 0% leasing pro modely Jetta a Touran a úvěr „Dejte 19 % – stát vám vrátí 19 %“ pro užitkové vozy.

Zájemce o modely GOLF a GOLF PLUS může získat v rámci speciální nabídky „VW Leasing GO“ vůz v atraktivní výbavě se zajímavou cenou a bonusy. Plně vybavený pětidveřový Golf s automatickou klimatizací tak můžete mít již za 5.000 Kč měsíčně. Parametry leasingové smlouvy je možné individuálně nastavit a navíc od Volkswagenu získáte pojištění vozu po dobu jednoho roku zdarma.

„Nulový leasing“ se skutečným 0% navýšením na modely JETTA a TOURAN je pak další opravdovou lahůdkou. Získáte jej již od 30% splátky předem a při tříletém splácení, navíc s pojištěním za zvýhodněné sazby u Kooperativy či České pojišťovny. Dealeři vám nyní nabídnou zajímavé vozy ze skladových zásob, které jsou za mimořádné ceny.

Podnikatelé a plátci DPH pak jistě ocení speciální úvěrové financování pro nové užitkové vozy Volkswagen. Při financování od ŠkoFINu, kdy stačí složit 19 % z ceny vozu, dostane podnikatel celou 19% DPH z ceny vozu zpět hned v prvním zúčtovacím období DPH. Koupený vůz se navíc ihned stává majetkem klienta. Vyřízení úvěru je rychlé a bez zbytečných formalit.

ŠkoFIN dlouhodobě spolupracuje s renomovanými pojišťovnami, prostřednictvím nichž zajišťuje také povinné ručení a havarijní pojištění. Výsledkem je nízká cena a součást leasingu nebo samostatné platby po dobu trvání úvěru. Maximum starostí s pořízením automobilu zajistíme za naše klienty tak, abychom jim maximálně šetřili čas.