James R. Hicks jmenován do funkce prezidenta společnosti Global Payments Europe

Praha, 15. července 2008 – Společnost Global Payments Inc. (NYSE:GPN), přední světový poskytovatel řešení pro zpracování elektronických plateb, oznámila jmenování Jamese R. Hickse prezidentem své plně vlastněné evropské pobočky, společnosti Global Payments Europe, s.r.o., se sídlem v Praze. James Hicks v poslední době působil jako Senior Vice President marketingu a vývoje produktů v kanadské pobočce společnosti Global Payments, Global Payments Canada, GP.

„Jsem velmi potěšen, že mohu přivítat Jamese v týmu Global Payments Europe,” řekl Carl Williams, prezident Worldwide Payment Processing, Global Payments Inc. „Jeho znalosti, zkušenosti a schopnost vést budou vynikajícím přínosem pro náš evropský podnik a jeho zaujetí pro bezhotovostní platby nám pomůže nadále plnit závazek výborných výsledků, kterých dosahujeme ve vztahu ke svým mnoha klientům z řad finančních institucí.”

Global Payments Europe poskytuje finančním institucím komplexní služby v oblasti zpracování transakcí kreditních, debetních, dárkových a privátních platebních karet, instalaci, správu a servis sítě bankomatů a platebních terminálů a služby spojené s vydáváním platebních karet včetně personalizace karet. Společnost v současné době působí v České republice, Ruské federaci, Polsku, na Slovensku, v Bosně-Hercegovině a na Ukrajině a také poskytuje služby v oblastech mCommerce, eCommerce a další služby s přidanou hodnotou.

Společnost Global Payments Inc. (NYSE:GPN), je přední světový dodavatel řešení pro elektronický platební styk pro spotřebitele, obchodníky, nezávislé prodejní organizace, finanční instituce, státní úřady a nadnárodní společnosti ve Spojených státech, Kanadě, Latinské Americe, Evropě a Asii. Další informace o společnosti a jejích službách naleznete na adrese http://www.globalpaymentsinc.com.