Jak darovat svým blízkým to, co si opravdu přejí?

Blíží se Štědrý den, večer splněných přání. Každý ve skrytu duše doufá, že pod stromečkem najde svůj vytoužený dárek. Ať už věříme na Ježíška nebo ne, většina z nás vyráží do obchodů nakoupit dárky pro své blízké. Nakupování bohužel obvykle končí nedostatkem finančních prostředků na splnění všech přání. Co s tím? Na vyřízení bankovního úvěru nezbývá čas. Tetička už nemá a za sousedem se nám nechce chodit. Skvělou příležitost nabízí někteří seriózní poskytovatelé půjček.

Jaké jsou možnosti získání finančních prostředků ještě do Vánoc? Nakoupit dárky a v klidu prožít vánoční svátky i Silvestr. Jednou z reálných možností je půjčka s možností splátky v novém roce. Tuto službu nabízí v České republice společnost Cofidis.

„Pokud zákazníci uzavřou smlouvu o úvěru v období od 1. listopadu do 31. prosince 2007, mohou první splátku začít splácet až v roce 2008,“ říká Kateřina Hejlová z marketingového oddělení společnosti Cofidis.

„S klientem sepíšeme žádost o úvěr po telefonu či přes internet a po obdržení od něj potřebných dokladů schvalujeme půjčku zpravidla tentýž den. Peníze odesíláme na bankovní účet klienta do 24 hodin po konečném schválení úvěru,“ dodává Kateřina Hejlová.

V současné době poskytuje Cofidis půjčky v rozmezí 10.000 – 100.000 Kč. Podle slov Kateřiny Hejlové si lidé nejčastěji berou úvěr ve výši 30 000 Kč.

"Moje děti psaly v dopise Ježíškovi o mobilní telefony, počítačové hry a stavebnice. Díky rychlému vyřízení půjčky přes internet jsem získala dostatek peněz a mohu letos dětem splnit všechna jejich přání,“ řekla Petra Pejčochová.

Rychlost a jednoduchost pro získání finančních prostředků je v tomto období stěžejní záležitost. K vyřízení půjčky u společnosti Cofidis stačí oboustranná kopie občanského průkazu a potvrzení o výši příjmu zaměstnavatele.