IQpůjčka je podle Zlaté koruny nejlepším úvěrem roku 2008

Zlatá medaile pro spotřebitelský úvěr od BAWAG Bank IQpůjčka, spotřebitelský úvěr určený na refinancování (konsolidaci) stávajících půjček a úvěrů, byla večer 5. června 2008 vyhlášena nejlepším produktem v kategorii „Úvěry“ pro rok 2008.

Zlatou medaili tomuto spotřebitelskému úvěru udělila Finanční akademie Zlaté koruny, odborná porota soutěže, která se skládá z renomovaných finančních odborníků českého trhu.

„Úspěch IQpůjčky a získání zlaté medaile v soutěži Zlatá koruna nás v BAWAG Bank velice potěšil. Zlatá medaile je další velice důležité ocenění, které IQ půjčka od svého uvedení na trh v roce 2006 již získala. Ocenění od odborné poroty soutěže je pro nás důkazem, že tento produkt je svými parametry opravdu na českém trhu výjimečný a pro klienty velice výhodný“, řekl pan Markus Hermann, předseda představenstva BAWAG Bank CZ a.s.

„Pevně věříme, že stejně jako již úspěšná IQpůjčka, v příštím ročníku Zlaté koruny získá vynikající ocenění i další z našich bestsellerů a novinek letošního roku – BAWAG spořicí účet s úrokovou sazbou 3,5% p.a. Naším cílem je totiž vytvářet vysoce inovativní produkty, které jsou jednoduché a pro klienty velice výhodné“, dodal JUDr. Martin Kryl, člen představenstva BAWAG Bank CZ a.s.