IQpůjčka od BAWAG Bank vyhlášena Finančním produktem roku 2006!

Redakce časopisů Osobní finance a Finexpert.cz vydávaných společností Computer Press, udělily spotřebitelskému úvěru BAWAG Bank CZ a.s., který se jmenuje IQpůjčka, ocenění Finanční produkt roku 2006 za umožnění refinancování jiného úvěru.

IQpůjčka získala toto ocenění díky tomu, že jako vůbec první na trhu umožnila klientům zkonsolidovat více různých půjček a úvěrů fyzických osob do jedné až do celkové výše 500 000 Kč, a to za velice výhodných podmínek. Vyhlašovatelé soutěže ocenili zejména jednoduchost produktu, minimální administrativní náročnost a výhodné podmínky. BAWAG Bank byla první bankou, která začala tento produkt nabízet a na trh jej uvedla na jaře 2006.

Toto ocenění dokazuje to, že BAWAG Bank je v oblasti individuálního bankovnictví inovativní bankou a její úvěrové produkty jsou vysoce konkurenční. Totiž již v roce 2005 banka získala podobné ocenění, a to Nejlepší úvěrový produkt roku 2005 za svůj klasický spotřebitelský úvěr (Osobní půjčku).