IQ Konto Neziskovka – novinka LBBW Bank

LBBW Bank připravila na míru potřebám neziskových organizací nový produkt IQ Konto NEZISKOVKA. Balíček bankovních služeb za jednotnou zvýhodněnou cenu 59 Kč/měsíčně je určen pro obecně prospěšné společnosti, občanská sdružení, církve, příspěvkové organizace a další subjekty působící ve veřejném sektoru.

Speciální balíček bankovních služeb pro neziskový a veřejný sektor – IQ Konto NEZISKOVKA od LBBW Bank

Speciální balíček bankovních služeb spojený s běžným účtem nabízí individuální řešení požadavků klienta a služby profesionálního správce účtu zdarma. Kromě standardních služeb běžného účtu získá klient navíc řadu služeb. Např. nadstandardní úročení, zvýhodněný platební styk, výběr platební kartou z jakéhokoliv bankomatu v ČR jen za 6,50 Kč či možnost provázání s LBBW Podnikatelským spořicím účtem.

Bereme tento produkt jako součást našeho sociálně odpovědného chování, které má naše banka pevně zakotveno ve své strategii a jako náš příspěvek tomuto sektoru. I proto je cena tohoto balíčku natolik vstřícná a výhodná pro neziskové organizace, říká Ing. Martin Šimek, produktový manažer LBBW Bank o této novince. Více podrobností k produktu včetně seznamu subjektů, kterým je produkt určen naleznete na www.LBBW.cz.