IQ Bonusový vklad EUR/CZK: garantované strukturované depozitum – novinka od LBBW Bank

[Tisková zpráva] V období snižování úrokových sazeb na spořicích a termínovaných účtech přichází LBBW Bank CZ se zajímavou produktovou novinkou.

IQ Bonusový vklad EUR/CZK: garantované strukturované depozitum je vkladový produkt s možností atraktivního dodatečného výnosu. Přináší nadstandardní zhodnocení volných peněžních prostředků až 3,35 % za jeden rok. Produkt bude v nabídce od 1. června 2010.

IQ Bonusový vklad EUR/CZK nabízí nadstandardní zhodnocení volných peněžních prostředků zajišťující garantovaný předem známý výnos se zaručením min. 100% návratnosti vložených prostředků a zárukou v podobě zákonného pojištění vkladů. K pevnému úroku              ve výši 0,35 % p.a. může klient navíc získat ještě atraktivní dodatečný výnos, tzv. bonus, který je vázán na vývoj podkladového aktiva.  Tím je směnný kurz EUR/CZK vyhlašovaný denně ČNB. Maximální zhodnocení za jeden rok může činit až 3,35 %. IQ Bonusový vklad je vhodnou alternativou ke spořicímu či termínovanému vkladu.

Produkt je určen fyzickým osobám, podmínkou pro založení je věk nad 18 let, platný průkaz totožnosti a běžný účet u LBBW Bank, který klientům poskytne banka zdarma (IQ konto ZDARMA).

„Jedná se o produkt, který je svou konstrukcí určen konzervativním, zkušenějším klientům, kteří mají přehled o vývoji směnného kurzu EUR/CZK. Klient může v případě příznivého vývoje směnného kurzu EUR/CZK získat až 3,35% ročního zhodnocení, ale i v případě nepříznivého vývoje směnného kurzu EUR/CZK vkladatel o své prostředky nepřijde. Je mu zaručena plná návratnost vložených prostředků a pevný úrok. Přinášíme tedy klientům bezpečnou alternativu zhodnocování úspor,“ upřesňuje Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank.

Bližší informace o IQ Bonusovém vkladu:

• Měna:         CZK
  • Minimální vklad:    100 000 CZK
  • Maximální vklad:    neomezeno
  • Poplatky za otevření a vedení vkladu:    bez poplatků
  • Běžný účet LBBW Bank:    ano,   poskytneme zdarma (IQ Konto ZDARMA)
  • Pevný úrok:    0,35 % p.a.
  • Bonus:*        3,0 % p.a.
  • Maximální zhodnocení vkladu:    3,35 % p.a.
  • Období prodeje produktu:    1.6.2010 – 30.6.2010
  • Zahájení vkladu:    1.7.2010
  • Ukončení vkladu:    1.7.2011
  • Vypořádání obchodu:    1.7.2011
  • Délka trvání vkladu:    1 rok

Pozn.:* Bude přiznán při splnění podmínek nutných pro vyplacení bonusu.

Podmínky rozhodující pro připsání bonusu budou specifikovány na www.LBBW.cz od 1.6.2010.

Více informací o produktu a možnosti jeho získání bude k dispozici na www.lbbw.cz, informační lince 844 844 822 nebo v jakékoliv pobočce LBBW Bank od 1. června 2010.