Investujte s Volksbank

Slevy na poplatcích, soutěž o víkend v Alpách

Volksbank CZ, a. s., připravila nejen pro své klienty speciální akci zaměřenou na investování do cenných papírů. Těm, kteří se rozhodnou v období od 1. listopadu 2004 do 3. prosince 2004 investovat své volné finanční zdroje do cenných papírů, bude ve stanoveném období snížen standardní poplatek až o 60 % (v závislosti na typu cenného papíru). Podmínky se vztahují na celé spektrum námi obchodovaných cenných papírů – tuzemské i zahraniční akcie a dluhopisy a podílové fondy.

Současně s podáním každého pokynu k nákupu cenného papíru mohou klienti zadat svůj tip na hodnotu indexu Dow Jones Industrial Average k datu 8. prosince 2004. Všechny platné tipy budou zařazeny do slosování a na dva výherce čeká prodloužený víkend v rakouských Alpách pro dva. Čím více pokynů klienti podají, tím více tipů mohou zadat. Bližší podmínky soutěže naleznou klienti na internetové stránce www.volksbank.cz.

Jsme si vědomi toho, že široká paleta investičních instrumentů umožňuje investorům sestavit portfolia v souladu s jejich investiční strategií. Proto je jedním z našich hlavních záměrů vytváření zajímavých podmínek pro obchodování všech druhů cenných papírů a zprostředkování přístupu na všechna významná finanční centra, uvedl Karel Petr, vedoucí oddělení Treasury Securities and Sales Volksbank CZ.

Klienti mohou svoje investice rozdělit do cenných papírů emitovaných různými bankami nebo korporacemi na českém trhu nebo v zahraničí. U podílových fondů umožňuje Volksbank investovat jak do korunových podílových fondů, tak i podílových fondů denominovaných v hlavních cizích měnách. Při investici do podílových fondů Volksbank není klientům účtován žádný poplatek.

Investiční koncepce Volksbank CZ využívá zázemí mateřské banky Österreichische Volksbanken AG, která patří mezi nejsilnější finanční domy v Rakousku. Tato koncepce je v řadách našich klientů velmi oceňována, o čemž nejlépe svědčí objemu cenných papírů ve správě banky, který se meziročně zvýšil o více než 50 % na celkových 1,1 miliardy korun.

Oldřich Kračmer
ředitel marketingu