Investiční životní pojištění Vital Invest nabízí nové možnosti

Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou nabízí, v rámci investičního životního pojištění Vital Invest, novinku - Zajištěný fond Forte.

Zajištěný fond Forte je vhodný pro všechny klienty, kteří chtějí využít výnosový potenciál akciových trhů, ale zároveň nechtějí podstupovat riziko poklesu jejich investice a upřednostňují garantované zhodnocení. V kombinaci s životním pojištěním pak vhodně kombinuje výhody investování a pojistné ochrany pro případné nepředvídatelné životní události.

V době kolísání kurzů akcií jsme pro naše klienty připravili zajištěný produkt, který garantuje minimální zhodnocení 13 % a zároveň nabízí výnosový potenciál akciových trhů, řekl Radko Belada, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Zajištěný fond Forte nabízí potenciální výnos až 52 % ke dni splatnosti fondu po 8 letech. Splatnost fondu přitom může nastat po 3 až 8 letech jeho existence, v závislosti na výkonnosti koše 20 mezinárodních akcií, doplnil Lukáš Fridrich, vedoucí produktového marketingu Komerční pojišťovny.

Vital Invest je kombinací investování a životního pojištění. Klient sám určuje, zda bude jeho Vital Invest spíše pojištěním nebo investičním nástrojem. V rámci pojistné složky nabízí Vital Invest čtyři různé varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí podle toho, do jaké míry chce klient zajistit sebe a svou rodinu. Jistotu a zabezpečení je možné dále rozšířit například sjednáním komplexního úrazového připojištění.

Bližší informace o Vitalu Invest a ostatních produktech životního pojištění ze skupiny Vital můžete získat na kterékoli pobočce Komerční banky, na bezplatné Infolince Komerční pojišťovny 800 10 66 10 nebo na www.kb.cz či www.komercpoj.cz.