Internetové stránky Raiffesenbank získaly prestižní ocenění

Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) získala prestižní ocenění časopisu Global Finance za nejlepší internetové služby pro firemní zákazníky. Tato cena je každoročně udělována v rámci celosvětové soutěže "Nejlepší internetové služby bank".

RBCZ, která se této celosvětové soutěže zúčastnila prvním rokem, byla oceněna za svůj přístup k internetovým firemním zákazníkům. Celkem získala rakouská finanční skupina Raiffeisen, jejíž součástí je i RBCZ, osm ocenění za internetové služby ve střední a východní Evropě mimo jiné např. za „Nejlepší integrované webové stránky v Evropě“ a „Nejlepší firemní webový design v Evropě“.

Vítěze jednotlivých kategorií vybírala porota složená z internetových odborníků z celého světa, mimo jiné ze společností jako je Deloitte & Touche nebo Logica. Kritérii byla účinnost strategie získávání a obsluhování klientů on-line, úspěšnost při nabízení webových služeb klientům, nárůst on-line klientské základny, rozsah nabízených služeb a produktů, přínosy z internetových aktivit a design webových stránek a jejich funkčnost. Výsledky budou oznámeny časopisem Global Finance v září (www.gfmag.com).

Seznam ocenění získaných skupinou Raiffeisen:

• Nejlepší firemní webový design v Evropě – RZB
  • Nejlepší integrované webové stránky v Evropě – RZB
  • Nejlepší internetové služby pro firemní zákazníky v Rakousku  – RZB
  • Nejlepší internetové služby pro drobnou klientelu v Rakousku – RZB/bankovní skupina Raiffeisen
  • Nejlepší internetové služby pro firemní zákazníky v České republice, v Chorvatsku, v Maďarsku
  • Nejlepší internetové služby pro drobnou klientelu na Slovensku – Tatra banka

Čestmír Ondrůšek