Internetové stránky PFČP získaly nejlepší ocenění

Praha, 27.8. 2001

V pátek 24.8. 2001 byly zveřejněny výsledky hodnocení 13-členné poroty zastoupené odborníky zaměřenými na oblast financí a zástupci specializovaných firem a agentur, kteří určili „nejlepšího z nejlepších“. V uplynulých pěti týdnech měli jednotliví členové poroty o zábavu postaráno – důkladně procházeli www stránky pěti největších penzijních fondů. Hodnocení probíhalo na serveru Peníze.cz podle přesně stanovených kritérií – informační hodnota, grafika, celkový dojem. Konečný verdikt poroty zněl jasně: www stránky Penzijního fondu České pojišťovny jsou nejlepší.

„Kvalita www stránek Penzijního fondu České pojišťovny je důkazem zájmu fondu
o poskytnutí maximálního servisu svým zákazníkům, kteří mají přístup na Internet“, informuje Radek Peřina, místopředseda představenstva Penzijního fondu České pojišťovny. " V květnu 2001 zavedl Penzijní fond České pojišťovny ve spolupráci se sesterskou eBankou jako první v ČR možnost plně elektronického sjednávání penzijního připojištění s využitím elektronického podpisu", dodává Radek Peřina.

„Snažíme se, aby naše www stránky byly přehledné, aby se v nich každý z našich zákazníků rychle a snadno orientoval a vždy našel vše, co potřebuje“, říká Petr Pospěch, vedoucí oddělení marketingu.
Více informací o testu serveru Peníze.cz najdete na http://www.penize.cz/info/zpravy/

Penzijní fond České pojišťovny, a.s., se od svého založení v roce 1994 řadí k finančně nejsilnějším a nejstabilnějším fondům v České republice. Zakladatelem a jediným akcionářem je Česká pojišťovna a.s. Fond tedy zůstává v českém vlastnictví a přísluší k jedné z nejvýznamnějších skupin na českém finančním trhu. Rozsáhlou sítí pracovišť a finančních poradců Penzijního fondu České pojišťovny a České pojišťovny je zaručen nadstandardní a snadno dostupný servis na celém území ČR. Vedení Penzijního fondu České pojišťovny se aktivně zapojuje a významně podílí na činnosti Asociace penzijních fondů.