Inovace ČSOB Půjčky na lepší bydlení: Peníze na účtu už v den podpisu smlouvy

Doby čekání na peníze z účelového úvěru na bydlení jsou pryč. Díky nové ČSOB Půjčce na lepší bydlení nyní klienti peníze získají na svůj účet již v den podpisu úvěrové smlouvy. Od 1. října tak mohou klienti nejdříve provést plánované úpravy bydlení, na které získají okamžitě peníze a potřebné doklady účelu doložit až do šesti měsíců.

Klient nejdříve renovuje, až poté dokládá dokumentaci

Zpětné doložení účelu zjednoduší celý proces financování úprav bydlení a přinese klientům další výhodu. K těm stávajícím patří například možnost získat až 600 000 korun bez ručitele a zajištění nemovitostí, možnost čerpat až 20 % neúčelově a zvýhodněná úroková sazba 7,7 % pro ekologické úpravy bydlení.

Naše dlouholetá zkušenost ukazuje, že klienti nejvíce ocení jednoduchost úvěru a rychlost jeho vyřízení. Klient nemusí nově pro získání finančních prostředků dokládat zálohové faktury ani smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Navíc místo průměrně čtyř návštěv pobočky spojených s čerpáním finančních prostředků, přijde nyní nově do ČSOB pouze jednou. Naši klienti se tak mohou hned pustit do rekonstrukce nebo modernizace svého bydlení. Mají pak půl roku na to, aby si shromáždili všechny potřebné doklady a faktury a přišli s nimi do banky najednou, popsal novou výhodu Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort. A dodal: Stále také platí, že klienti, kteří využijí ČSOB Půjčku na lepší bydlení na ekologické úpravy svého bydlení, mohou využít zvýhodněné úrokové sazby.

Zpětné doložení účelu není jediná výhoda ČSOB Půjčky na lepší bydlení. Klienti mohou získat až 600 000 korun a to bez zajištění nemovitostí. Navíc nemusí veškerou částku využít pouze k předem definovaným účelům. 20 % úvěru (maximálně však 25 000 korun) mohou využít neúčelově například na výdaje spojené s pořízením nářadí, nástrojů, nebo úklidových prostředků. Přímo v pobočce lze úvěr pojistit pro případ ztráty zaměstnání nebo pracovní neschopnosti.

V ČSOB máme řešení i pro klienty, kteří uvažují o náročnější rekonstrukci svého bydlení spojenou s vyšší finanční částkou. Pro tyto případy lze využít ČSOB Hypotéku, u které je na rozdíl od půjčky vyžadována zástava nemovitosti. ČSOB Hypotéka nabízí výhodné úrokové sazby, vyřízení potřebných dokumentů z katastru nemovitostí a splatnost až 40 let.