ING získala prestižní evropské ocenění v oblasti platebního styku a řízení hotovosti

[Tisková zpráva] V lednu 2010 vyhlásil prestižní časopis Treasury Management International (TMI) v Londýně výsledky ankety European Cash Management Award 2009, která oceňuje banky v oblasti platebního styku a řízení hotovosti. ING Commercial Banking získala toto ocenění již potřetí.

„Velmi nás těší, že ING Commercial Banking tuto prestižní cenu získala,“ uvedl na slavnostním ceremoniálu Robin Page, generální ředitel společnosti TMI, a dodal: „Hlasování, které trvalo šest měsíců, se zúčastnili naši čtenáři, většinou odborníci z oblasti treasury z celého světa. Toto ocenění jasně ukazuje, že ING Commercial Banking v oblasti cash managementu těží ze své strategie, která jejím klientům přináší hodnoty a podporuje jejich obchodní aktivity i v turbulencích současné recese na finančních trzích.“

Po devíti oceněních „Best Bank Cash Management – CEE“ získaných v posledních 11 letech jsou produkty

a služby platebního styku a řízení hotovosti ING Commercial Banking oceňovány na celoevropské úrovni.

Více informací je k dispozici na www.treasury-management.com