ING získala cenu Regionální pojišťovna roku

Mezinárodní časopis Life & Pensions ohodnotil společnost ING Insurance Central Europe jako nejlepší regionální pojišťovnu roku. Zástupci tohoto měsíčníku včera večer na slavnostním vyhlášení v Londýně udělili 12 cen nejlepším poskytovatelům pojištění a penzí na poli správy rizika, kapitálu a financí.

Podle poroty časopisu Life & Pensions „má ING Insurance Central Europe stále náskok před svou konkurencí. Má chuť zdravě riskovat, aby mohla jako první vstoupit na trhy vyznačující se vysokým růstem.“

ING získala cenu Regionální pojišťovna roku za to, že je i po více než 15 let průkopníkem, inováterem a lídrem na pojistných a penzijních trzích ve střední Evropě. ING si svým podnikavým přístupem v kombinaci se zdravým smyslem pro riziko vybudovala v regionu silnou pozici jak v životním pojištění, tak v penzích. ING Insurance Central Europe má pobočky v devíti zemích. Jejích 3 800 zaměstnanců a přes 13 000 finančních poradců slouží více než 6 milionům klientů a spravují aktiva o celkové hodnotě 19 miliard eur.

Generální ředitel Insurance Central Europe Tom Kliphuis k tomu řekl: „Cena je výrazem uznání pro naše zaměstnance a finanční poradce, kteří našim klientům každý den ze všech sil pomáhají starat se o jejich finanční zajištění do budoucna. Přání a touhy našich klientů nás motivují k tomu, abychom ve střední Evropě nadále zůstali průkopníky.“