ING Wholesale Banking získala dvě evropská ocenění v oblasti správy platebního styku

ING Wholesale Banking, divize korporátního a investičního bankovnictví ING Group, získala dvě ocenění v oblasti správy platebního styku - European Cash Management Award 2007 a Eastern European Cash Management Award 2007.

ING je první bankou, jež získala obě první ceny v soutěži, kterou pořádá odborný časopis Treasury Management International (TMI) Magazine. TMI Magazine je titulem, který je vydáván za podpory přední asociace v daném odvětví – European Association of Corporate Treasurers (EACT).

„Tato dvě ocenění jasně dokazují vedoucí pozici ING v oblasti správy platebního styku. ING se v posledních letech velmi daří v regionu východní Evropy a v letošním roce ING získala i toto prestižní ocenění za celou Evropu. ING v soutěži uspěla díky hlubokému pochopení potřeb svých klientů a výzev, které současná situace klade na treasury managery ve firmách,“ řekl Robin Page, ředitel Treasury Management International.

Při přebírání cen Robert Heisterborg, Global Head of ING Wholesale Banking Payments and Cash Management, uvedl: „Ocenění jsou důkazem jak našeho klientsky orientovaného přístupu, který je nám vlastní, tak i vedoucí pozice a inovativního ducha naší banky na tomto velmi rychle se rozvíjejícím trhu.“

Ceny předali při slavnostní večeři 30. ledna v Londýně Robin Page, ředitel Treasury Management International, a François Masquellier, vicepresident a ředitel pro oblast treasury a korporátních financí RTL Group Luxembourg.

ING získala ocenění Eastern European Cash management Award již po osmé za sebou. Ocenění za celou Evropu, kterému poslední tři roky dominovala Deutsche Bank, získává ING poprvé.