ING Wholesale Banking již patnáct let na českém trhu

Vánoční koktejl, který předcházel charitativní módní přehlídce Nadace Terezy Maxové, uspořádala pro klienty v pondělí 17. prosince v Malé dvoraně Veletržního paláce v Praze ING Wholesale Banking. Kromě nadcházejících svátků přítomní u modelu formule ze stáje ING Renault F1 týmu oslavili i patnáctileté výročí přítomnosti ING Bank v České republice.

„Přesně před patnácti lety, tedy 17. prosince 1992, získala ING Bank N.V. na českém trhu licenci k poskytování bankovních služeb,“ upřesňuje Rolf-Jan Zweep, CEO ING Bank ČR a generální ředitel Wholesale Banking. „Na český trh jsme vstoupili jako jedna z prvních mezinárodních bank a jako první z entit skupiny ING a jsme opravdu rádi, že se nám za tuto dobu podařilo vybudovat opravdu silnou pozici v oblasti korporátního bankovnictví.“

Ke krátké gratulaci se připojily také Tereza Maxová a Terezie Sverdlinová z Nadace Terezy Maxové, které Rolfu-Janu Zweepovi předaly dort s patnácti svíčkami a společně představily přítomným hostům vzájemnou dlouhodobou spolupráci v rámci ING Wholesale Banking Fondu Nadace Terezy Maxové.

ING Wholesale Banking se zároveň stala hlavním partnerem charitativní módní přehlídky TOGETHER FOR CHANGE – Fashion for Kids, která se uskutečnila tentýž večer ve Velké Dvoraně Veletržního paláce a kterou vyvrcholila oslava desátých narozenin Nadace Terezy Maxové. Charitativní módní přehlídka se konala v Praze již po třetí, a to opět za účasti slavných modelek jako jsou Karen Mulder, Helena Houdová, Miss Worlds 2006 Taťjana Kuchařová, Jessica Sjöö, Pavlína Němcová, Andrea Verešová a samozřejmě patronka Nadace – Tereza Maxová. Všechny společně předvedly modely z dílny návrháře Elieho Saaba.

Z významných hostů se akce zúčastnily například Erja Häkkinen, manželka jezdce Formule 1 Mikyho Häkkinena, Martin Tomczyk, jezdec vozů DTM, nebo Sir Michael Smurfit, který se před deseti lety stal prvním donátorem Nadace Terezy Maxové.