ING Real Estate jmenovala nového ředitele pro akvizice ve střední a východní Evropě

Společnost ING Real Estate Investment Management (REIM) k 1. lednu jmenovala Maxe de Groota novým ředitelem pro akvizice ve střední a východní Evropě. Devětatřicetiletý Max de Groot pochází ze švýcarského města Chur. Do ING Real Estate Investment Management nastoupil v roce 2000 jako Asset Manager pro ING Dutch Retail Fund. V roce 2004 převzal post manažera pro akvizice ve střední Evropě a přestěhoval se proto do Prahy do hlavní regionální centrály pro střední a východní Evropu.

Právě zde Max de Groot dosáhl v transakcích na trhu realit mimořádných úspěchů. Celková hodnota akvizic pro ING Property Fund Central Europe a pro nedávno uzavřený fond ING Property Fund Central and Eastern Europe se za jeho působení přiblížila jedné miliardě eur. Nyní ve své nové funkci vede tým, který realizuje investice na území Polska, České republiky, Slovenska, Maďarska, Rumunska a Rakouska.

Max de Groot i nadále spolupracuje s Martinem Sabelko, výkonným ředitelem ING Real Investment Management Central Europe v Praze a současně je oficiálně podřízen Williamu Rowsonovi, řediteli ING REIM pro akvizice v kontinentální Evropě, jež má kanceláře v nizozemském Hagu. „Jsme velice rádi, že Max de Groot bude i nadále pečovat o růst a zkvalitňování našeho akvizičního portfolia ve střední a východní Evropě. Přejeme mu v jeho nové a náročné funkci mnoho dalších úspěchů“, řekl William Rowson.