ING pořádá v Jihlavě turnaj v plážovém volejbalu

Jihlavská pobočka finanční skupiny ING a místní noviny Jihlavské listy pořádají turnaj v plážovém volejbalu smíšených dvojic ING BEACH. Turnaj se koná v sobotu 23. srpna 2003 v areálu Vodního ráje v Jihlavě.

Turnaj se uskuteční ve dvou kategoriích: profesionálové se utkají mezi 10:00 a 17:00 hodinou, amatéřští volejbalisté a náhodní příchozí pak mezi 13:00 a 17:00 hodinou. Bohatý doprovodný program zahrnuje, mimo jiné, večerní koupání s živou hudbou, opékání kuřat, seskok parašutistů. Rodiny či jednotlivci si pak budou moci také zasoutěžit ve skoku v pytli, v různých hrách s míčem, v skládání papírových vlaštovek, atd.

ING působí v 60 zemích světa a má více než 50 miliónů klientů. Z hlediska tržní kapitalizace je jednou z největších finančních skupin na světě. V České republice i na Slovensku působí od roku 1991 v oblastech pojišťovnictví (pod dřívější značkou Nationale-Nederlanden), bankovnictví a správy aktiv.