Hlavní navigace

Ing. Jiří Matula jmenován novým předsedou představenstva CAC Leasing

Praha, 22. září 2006. Novým předsedou představenstva CAC LEASING byl k 12. září 2006 jmenován Ing. Jiří Matula, který doposud působil jako předseda představenstva jedné z největších factoringových společností na českém trhu, společnosti Transfinance. Před sloučením Asociace factoringových společností (AFS) s Českou leasingovou a finanční asociací byl rovněž předsedou AFS.

Od 4. září 2006 je kmenovým zaměstnancem CAC LEASING a po uzavření všech formalit, které souvisely především s provedením změny v obchodním rejstříku, byl Ing. Jiří Matula jmenován předsedou představenstva. Na této pozici nahradí Mag. Christopha Greussinga, který se po vypršení dvouleté manažerské smlouvy vrací zpět do Rakouska.

V září 2006 odchází na vlastní žádost z představenstva CAC LEASING Ing. Milan Gerža, nadále však bude působit jako poradce vedení společnosti. Na jeho místo byl jmenován členem představenstva Ing. Jaroslav Jaroměřský, dosavadní ředitel divize autoleasingu. Před svým nástupem do CAC LEASING Jaroslav Jaroměřský pracoval na řídích pozicích zejména v leasingovém sektoru.

Úlohou nového vedení je i nadále pokračovat v naplňování cílů a očekávání akcionáře. CAC LEASING patří již více než patnáct let mezi stabilní leasingové společnosti na trhu a i v následujících obdobích se chce řadit k leaderům v segmentu leasingu. Společnost CAC LEASING ve svém hospodaření dlouhodobě dosahuje plánovaných ukazatelů a udržuje si svou pozici renomované a stabilní leasingové společnosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).