In-kartu/Rail Plus pro mladé za 330 korun už používá 30 tisíc cestujících

In-kartu / Rail plus za sníženou cenu pro mladé si od loňského prosince pořídilo 30 tisíc zákazníků. In-karta je určena mladým lidem od 15 – 26 let a na tři roky stojí jen třetinu běžné ceny, tedy 330 Kč. Přežitou koncepci zvýhodněných ceníků pro zákazníky do 26 let opustil dopravce loni v prosinci a uvedl na trh novinku, kterou znají především cestující v zemích Beneluxu – levnější In-kartu, která juniorům na tři roky garantuje slevy na jízdném.

In-karta s aplikací In-zákazník za třetinovou cenu je za pouhých 10 měsíců o třetinu úspěšnější, než dřívější nabídka In-junior. Její držitel má po tři roky nárok na slevu 25 % z těchto druhů jízdného v 1. i 2. vozo­vé třídě:

• obyčejné jízdné
  • zpáteční sleva pro cestující starší 15 let (15+)
  • traťové jízdenky pro cestující starší 15 let (15+)
  • síťové jízdenky KLASIK.

Držitelé In-karty/Rail plus s kteroukoliv aplikací In-zákazník mají mimo výše popsaných slev ve vnitrostátní přepravě ještě nárok na slevy v mezinárodní přepravě (více na www.cd.cz).

ČD chtějí počet zákazníků s In-kartou rozšířit, nabídnou slevu

V současné době využívá In-kartu/Rail Plus s některou zákaznickou aplikací téměř půl milionu zákazníků Českých drah. Těm, kteří se ještě nerozhodli, nabídne dopravce na přelomu roku slevu. V rámci projektu VIZE 2012 – Optimalizace cenotvorby a prodeje chceme oslovit další zákazníky i z ostatních věkových skupin, říká náměstek generálního ředitele Michal Nebeský, který soubor projektů VIZE 2012 zastřešuje. V období od 13. 12. 2009 do 13. 1. 2010 proto dopravce připravil speciální nabídku, která má oslovit právě ty, kteří dosud In-kartu/Rail plus nevyužívali.

Po dobu prvního měsíce nového jízdního řádu nabídneme cestujícím možnost získat In-kartu s aplikací In-zákazník za akční cenu 840 Kč, místo obvyklých 990 Kč, dodává šéf projektu Tomáš Čech. Se stejnou slevou nabídneme i roční síťovou jízdenku pro seniory nad 70 let: In-kartu s aplikací In-senior, uzavírá.