Image karta „Pomáháme“

Ještě do konce října si v rámci aktivit společenské odpovědnosti ČSOB mohou klienti vybrat z fotogalerie Image karet jeden z motivů „Pomáháme“ a zajistit tak příspěvek v hodnotě 500 Kč jednomu ze tří vybraných projektů.

Třemi vybranými projekty, které se ucházejí o přízeň našich klientů, chceme pomoci dobré věci a dostát našim předsevzetím v rámci sociální společenské odpovědnosti. Společně s neziskovými organizacemi chceme pomáhat tam, kde je to nejvíce zapotřebí. Proto s námi klienti mohou podpořit neziskovky.cz, které zprostředkovávají informace o neziskových organizacích, pro neziskové organizace a zároveň se podílí na jejich profesionalizaci. Již více než deset let také pomáháme s Fondem vzdělání Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové zpřístupnit vzdělání těm, kteří na něj z různých důvodů nedosáhnou. Zakoupením Image karty s obrázkem symbolizujícím VDV můžete pomoct nejednomu studentovi. Další dvě karty pomáhají chránit naše přírodní bohatství, protože součástí naší obchodní filozofie je mimo jiné i péče o životní prostředí. Klienti si tak mohou vybrat, zda podpoří Krkonošský národní park nebo Národní park Podyjí.

Image karta ze série „Pomáháme“ je další z řady aktivit, které podporují neziskový sektor a pomáhají tam, kde je to nejvíce zapotřebí. „Jsme rádi, že klienti ČSOB za uplynulé tři týdny, kdy Image kartu „Pomáháme“ nabízíme, projevili zájem pomáhat s námi a věřím, že celkový počet vydaných Image karet „Pomáháme“ bude ke konci října korespondovat s počtem standardně vydávaných Image karet,“ uvádí Michaela Vlasáková Baruníková, manažerka sociální odpovědnosti ČSOB.

Image karta ČSOB je zcela unikátní způsob, jak ukázat vlastní individualitu. ČSOB jako první banka v ČR nabídla zdarma tuto možnost svým klientům a v současné době ji zdarma nabízí všem klientům, kteří mají ČSOB Aktivní konto či ČSOB Exklusivní konto.