I. etapa Nové Harfy úspěšně zkolaudována

První etapa největšího bytového projektu v České republice po roce 1989 úspěšně dokončena a zkolaudována

Praha, 3. dubna 2007 – FINEP úspěšně dokončil první etapu bytového projektu Nová Harfa. Bylo dokončeno 5 bytových domů s 678 bytovými jednotkami. První etapa je tvořena dvěma vyššími domy se 7–13 podlažími a třemi nižšími dvoupodlažními domy s mezonetovými byty. V současné době je 99% všech bytů prodaných, volné jsou jen dva poslední byty 2+kk s obrovskou terasou o rozměru 110 m2 a 3+ kk s balkonem o rozměru 37 m2.

„O byty na Nové Harfě byl od samého začátku přípravy projektu obrovský zájem, daný zejména velkorysým rozvojovým plánem celé lokality okolo Rokytky, kterou připravila a realizuje Městská část Praha 9,“ říká Blanka Illínová, obchodní manažerka společnosti FINEP. „V tuto chvíli máme prodáno více než 75% bytů z druhé etapy projektu Nová Harfa,“ dodává Illínová.

Současné ceny bytů se v projektu Nová Harfa pohybují v rozmezí 34. 000 – 40. 000 Kč/m2. bez DPH. Nejvíce bytových jednotek v první i druhé etapě projektu Nová Harfa je v nejžádanějším dispozičním řešení 2+kk a 3+kk.