HYPOTÉKY RAIFFEISENBANK SE SAZBOU JIŽ OD 3,93 PROCENT

[Tisková zpráva] V reakci na snížení úrokových sazeb Českou národní bankou dále poklesla jednoletá sazba u hypotečních úvěrů Raiffeisenbank (RBCZ) na 3,93 procent p.a.

Od 26. června 2003 mohou klienti získat hypotéku od RBCZ se sazbou s roční fixací již od 3,93 procent p.a. Pokles představuje změnu o 0,05 procentního bodu oproti dosavadní sazbě 3,98 procent p.a. Úroková sazba u hypotečních úvěrů RBCZ fixovaná na pět let byla snížena již na počátku června 2003 na současnou úroveň 4,5 % p.a. a její další případný pokles bude záviset na vývoji úrokových sazeb na mezibankovním trhu.

RBCZ nabízí několik různých typů hypoték:

• Hypotéky Stabilita a Jistota – úvěry výhodně jištěné a splácené životním pojištěním.
  • Hypotéku Klasik – klasickou hypotéku poskytovanou od 250 tisíc korun až do 10000000 Kč, jejíž výše může dosáhnout maximálně 70 % odhadu tržní ceny nemovitosti, která zajišťuje úvěr.
  • Hypotéku Prémium – umožňující čerpat úvěr až do výše 90 % obvyklé tržní ceny nemovitosti, kterou bude úvěr zajištěn.
  • Hypotéku s odkladem – zvýhodněnou pro mladé, se státním příspěvkem k úrokům z úvěru a možností odkladu splátek jistiny.
  • Hypotéku Profit – poskytovanou na nákup nemovitosti určené k pronájmu.

Čestmír Ondrůšek
Raiffeisenbank a.s.