Hypotéky GE Money Bank bez papírování

[Tisková zpráva] GE Money Bank přichází s dalším zjednodušením pro získání hypotéky. Od počátku června je možné přímo na pobočkách banky pořídit výpis z katastru nemovitostí, který je k vyřízení hypotéky nezbytný. Klienti, kteří o hypotéku požádají do 31. července, dostanou tento výpis zdarma. K dalším výhodám hypoték od GE Money Bank patří atraktivní úroková sazba 2,99 %, na níž začíná úročení hypotéky s variabilní sazbou.

Klienti, kteří měli zájem o vyřízení hypotéky, si museli až doposud zajít pro výpis z katastru nemovitostí osobně, a to na katastrální úřad, poštu nebo pobočku Czech POINTu. „Od 1. června umožňujeme na našich pobočkách získat výpis z katastru nemovitostí neboli list vlastnictví a digitalizovanou část katastrální mapy. Tato naše nová služba klientům ušetří nejen peníze, za které si výpis z katastru nemovitostí a katastrální mapu musí pořídit, ale hlavně čas,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Vedle možnosti získat výpis z katastru nemovitostí zdarma po dobu dvou měsíců pokračuje společnost GE Money Bank v létě s akční nabídkou, která souvisí s Hypotékou online. Klienti, kteří této nabídky využijí do 30. června 2011 a nejpozději do 31. srpna 2011 podepíší smlouvu, obdrží úvěr bez poplatku za zpracování a ušetří tak 2900 Kč. Akce se vztahuje na hypotéky s fixací na 3, 5 nebo 10 let.

GE Money Bank nabízí kromě standardní hypotéky rovněž hypotéku s výhodnou variabilní úrokovou sazbou, která začíná na 2,99 % p.a. Variabilní hypotéku lze sjednat ve výši od 300 000 korun, maximálně do 80 % tržní ceny nemovitosti. Doba splácení se pohybuje od 5 do 25 let. Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hy­poteky.

Výhody variabilní hypotéky:

• Jedna z nejnižších úrokových sazeb
  • Velká flexibilita předčasného splácení
  • Bezplatné zasílání notifikací (formou SMS, emailu) o změně splátky, upozornění na nedostatek finančních prostředků na běžném účtu
  • Fixace pevné části sazby je možná až na dobu splatnosti úvěru
  • Možnost změny produktu na fixní sazbu i přechod ze stávající fixní hypotéky na hypotéku s variabilní sazbou