HYPOTÉKU OD RAIFFEISENBANK LZE NYNÍ ZÍSKAT S 50% SLEVOU

Raiffeisenbank a.s. nabízí prostřednictvím svých poboček a poboček eBanky hypoteční úvěry se slevou na poplatku za zpracování. Nově je možné uplatnit slevu i na hypotečních úvěrech bez dokládání příjmu.

Ve dnech 30. května až 1. června Raiffeisenbank opět uspořádá tzv. hypoteční dny. Klienti, kteří si v těchto dnech přijdou pro propočet hypotečního úvěru na pobočky Raiffeisenbank či eBanky, zároveň obdrží „hypoteční kupón na slevu 50 %“, na základě kterého výrazně ušetří. Pokud totiž v následujících dvou měsících (do 3. srpna) dodají kompletní žádost o hypotéku spolu s kupónem, bude jim úvěr poskytnut s polovičním poplatkem za zpracování úvěru. Většina poboček obou bank bude navíc v těchto dnech otevřena až do 20 hodin. Nově bude možné slevu uplatnit také u úvěrů bez dokládání příjmů.

Díky této akci mohou klienti ušetřit až 15.000 Kč. Sleva na poplatku se nevztahuje na úvěry s fixací úrokové sazby na jeden a dva roky. „Podobné akce klientům nabízíme pravidelně a setkávají se s velkým úspěchem. I kvůli této nabídce jsme loni zaznamenali rekordní nárůst zájmu o hypotéky a silný nárůst zájmu pokračuje i v letošním roce,“ dodal produktový manažer Raiffeisenbank Jan Bureš.

Raiffeisenbank jen v prvním čtvrtletí poskytla hypotéky za 3,5 miliardy korun, což je nárůst o více než 150 procent. Roste přitom i průměrná výše úvěru, která přesáhla 1,5 milionu korun. Banka v prvním čtvrtletí představila celou řadu novinek, mj. ojedinělou Variabilní hypotéku, která klientovi umožňuje aktivně ovlivňovat výši placených úroků. Zavedla rovněž nové fixace úrokových sazeb, prodloužila dobu splatnosti hypotečního úvěru až na 40 let či umožňuje odklad splátek. Tyto novinky umožňují klientům ovlivnit výši měsíční splátky a hypotéky jsou tak opět dostupnější.