Hypotéka od HSBC s exkluzivními bankovními službami

Novinkou v produktovém portfoliu české pobočky HSBC Bank plc je hypotéka HSBC Premier, která startuje s výhodnou úrokovou sazbou již od 4,5 % p. a. Při sjednání hypotečního úvěru ve výši minimálně 3 milionů korun získají klienti navíc zdarma přístup k exkluzivnímu balíčku bankovních služeb HSBC Premier bez nutnosti plnit standardní kvalifikační kritéria.

HSBC Bank plc – pobočka Praha rozšiřuje balíček bankovních služeb HSBC Premier. Od listopadu mohou Premier klienti investovat do nemovitostí a k tomu využít hypotéku s atraktivní úrokovou sazbou již od 4,5 % p. a. Hypotéka HSBC Premier je vhodná pro přímý nákup nemovitosti i pro refinancování hypotéky od jiné banky. Pro přístup k exkluzivním službám Premier balíčku je nutné, aby součet úspor a investic u banky HSBC byl vyšší než jeden milion korun.

Všichni zájemci, kteří chtějí využít globální bankovní servis HSBC Premier, mají nyní jedinečnou příležitost. Nově mohou při uzavření hypotéky ve výši nad 3 mil. Kč automaticky získat zdarma balíček služeb HSBC Premier bez stanovení dalšího kvalifikačního limitu.

Chceme tak klientům umožnit investovat volné finanční prostředky do nemovitosti či ke splacení části stávající hypotéky, říká Jiří Zelinka, ředitel osobního bankovnictví české pobočky HSBC Bank plc. Zároveň mohou nadále v plném spektru využívat naše nadstandardní bankovní služby bez omezení, dodává Zelinka.

HSBC Premier hypotéka

• Úroková sazba od 4,5 % p. a.
  • Transparentní jednorázový poplatek za služby spojené se sjednáním hypotečního úvěru bez dalších skrytých příplatků.
  • Zajištění odhadu ceny nemovitosti a výpis z katastru nemovitostí.
  • Flexibilní volba fixace hypotéky – 1, 2, 3, 4, 5 let.
  • Hypotéka až do 80 % hodnoty nemovitosti.
  • Garance úrokové míry 1 měsíc.

Podrobné informace o hypotéce HSBC Premier včetně podmínek a dokumentů potřebných k jejímu získání poskytnou osobní bankéři v Premier pobočkách v Praze a Brně nebo jsou k dispozici na www.hsbc.cz.