HYPO stavební spořitelna hlásí rekordní půlrok

Široká podpora úvěrové činnosti se odrazila ve výsledcích HYPO stavební spořitelny za první pololetí roku 2006. Objem poskytnutých úvěrů dosáhl za prvních šest měsíců 200 mil. Kč. Celých 45 mil. Kč z této rekordní částky bylo zaznamenáno v posledním měsíci prvního pololetí. Oproti srovnatelnému měsíci loňského roku došlo k téměř 150% navýšení.

Od ledna do června čerpali klienti HYPO stavební spořitelny na bytové potřeby více než 1200 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku to představuje nárůst o 50 %. „Za tímto úspěchem je široká mobilní síť kvalifikovaných finančních poradců stavební spořitelny a její kvalitní servis,“ komentuje výsledky Lucie Badová, vedoucí oddělení Marketingu HYPO stavební spořitelny. L. Badová současně upozorňuje na vysoký standard služeb a srozumitelné poradenství zájemcům o nabídku. „Motivací přitom není jen snadná dostupnost a dobře vybavený produkt, ale také rychlé zpracování žádostí a vyplacení finančních prostředků z úvěru,“ dodává L. Badová.

Nárůst čísel podporuje zájem o překlenovací úvěr

HYPO stavební spořitelna poskytuje v současné době velice oblíbený překlenovací úvěr s možností splátek již od 188 korun měsíčně (při úvěru ve výši 50 000 Kč), s nulovou akontací a nejnižším poplatkem za zpracování žádosti na trhu ve výši 0,9 procenta z výše úvěru.

„Úvěr s pevnou úrokovou sazbou 4,5 %, 4,8 % a 5,6 %, v závislosti na způsobu zajištění a výši úvěrového rizika, je určen i těm, kteří nejsou klienty HYPO stavební spořitelny,“ říká L. Badová. Součástí nabídky je také rychlé zpracování úvěrové dokumentace (zpravidla do jednoho týdne) bez započtení poplatku za expresní zpracování a rychlé zaslání finančních prostředků pro čerpání úvěru a rovněž garance za vedení vkladového účtu ve výši 360 korun nejméně po dobu šesti let.