HYPO stavební spořitelna dává dětem smlouvu zdarma

Každý, kdo se nyní stane klientem HYPO stavební spořitelny, získá pro své dítě smlouvu v tarifu NADSTANDARDŽ s cílovou částkou 250 000 Kč bez úhrady za uzavření smlouvy. Stačí, aby alespoň jeden z rodičů uzavřel smlouvu o stavebním spoření a může využít této jedinečné nabídky. Akce se vztahuje na děti do 15-ti let.

Navíc nabízí HYPO stavební spořitelna smlouvy na cílovou částku 500 000 Kč s poloviční úhradou za uzavření smlouvy. Na poplatku se tím ušetří 3 tis. Kč. Obě akce jsou časově omezeny do 30.6.2003.

Využitím následujících nabídek získají klienti smlouvu v tarifu NADSTANDARD s bezkonkurenčním úrokem z úvěru 3,9 %.

Zájem o úvěry HYPO stavební spořitelny roste

Výsledky úvěrové činnosti HYPO stavební spořitelny ukázaly, že se zájem o úvěry ze stavebního spoření stále zvyšuje. V roce 2002 vyplatila HYPO stavební spořitelna o 82 % úvěrů více než v roce 2001. Tento razantní nárůst byl způsoben převážně díky překlenovacím úvěrům na 205 000 Kč s nulovou akontací, které tato stavební spořitelna nabízí.

Praha 21.2.2003