HVB Bank přichází s Rychlým hotovostním úvěrem

HVB Bank uvedla 3. 11. 2003 na trh nový produkt Rychlý hotovostní úvěr. HVB Bank se tak stává další bankou, která nabídne svým klientům možnost získání neúčelového spotřebitelského úvěru s minimem požadavků na jeho zajištění a dokumentaci předkládanou klientem.

Hlavní výhody produktu:

• Rychlé vyřízení
  • Vedení úvěrového účtu zdarma
  • Peníze na klientově běžném účtu do 24 hodin od podepsání smlouvy
  • Možnost úvěr kdykoli předčasně splatit bez sankce

HVB Bank přichází v rámci nového produktu na trh s velmi příznivou úrokovou sazbou již od 8,8 % p.a., což znamená např. u úvěru ve výši 50.000,– měsíční splátku 1.588 Kč /RPSN 10,05%/, u úvěru ve výši 75.000,– měsíční splátku 2.382 Kč /RPSN 10,05/ a u úvěru ve výši 100.000,– měsíční splátku 3.177 Kč /RPSN 10,05%/ (vždy při splatnosti úvěru 3 roky).

Rychlý hotovostní úvěr je určen pro fyzické osoby starší 18 let s trvalým pobytem v České republice. Úvěr je možné poskytnout ve výši 50.000,– až 200.000,– Kč se splatností 1 – 5 let. Až do částky 100.000 Kč není požadováno zajištění úvěru prostřednictvím ručitele. U úvěrů nad 100.000 Kč postačí žadateli zajištění v podobě jednoho ručitele.

HVB Bank uvedením Rychlého hotovostního úvěru reaguje na současné potřeby a poptávku trhu po takovém produktu. Naším cílem je nejen doplnit portfolio poskytovaných služeb, ale zároveň oslovit nové klienty. řekl Jiří Doubravský, ředitel Odboru financování nemovitostí.

Klient obdrží požadovaný obnos na svůj běžný účet do 24 hodin po podpisu smlouvy o úvěru. Rychlý hotovostní úvěr je možné v průběhu trvání kdykoli předčasně splatit /část nebo celou půjčku/. Správu úvěru a vedení úvěrového účtu poskytuje HVB Bank zdarma. Poplatek za zpracování smlouvy zaplatí zákazník pouze v případě schválení úvěru. Podmínkou je založení běžného účtu u HVB Bank, které je zdarma, a zcela standardní podklady pro úvěr – dva doklady totožnosti, potvrzení o výši pracovního příjmu, resp. daňové přiznání a jeden doklad pro ověření kontaktní adresy klienta např. SIPO, vyúčtování za elektřinu, telefon apod..

Atraktivita Rychlého hotovostní úvěru spojená s osobním přístupem ke každému klientovi je důkazem vysokého standardu služeb a produktové nabídky HVB Bank. Navíc ke každému uzavřenému Rychlému hotovostnímu úvěru obdrží klient příjemný dárek. Veškeré informace o produktu obdrží klienta na pobočkách banky, nebo na bezplatné lince 800 100 005.

HVB Bank CZ je dceřinou společností rakouské Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), která je v rámci skupiny HVB Group odpovědná za trhy ve střední a východní Evropě. BA-CA provozuje vedoucí bankovní síť ve střední a východní Evropě s 900 pobočkami v 11 zemích, 19 000 zaměstnanci a 3,8 miliony klientů.