HVB Bank generálním partnerem světové výstavy World Press Photo 2003

HVB Bank se pro letošní rok stala generálním partnerem pražské výstavy World Press Photo, která je završením prestižní fotografické soutěže a očekávanou událostí pro širokou veřejnost. U příležitosti výstavy bude za významné podpory HVB Bank vydán také katalog výstavy World Press Photo 2OO3.

Vzhledem k tomu, že HVB Bank má velmi pozitivní vztah ke kulturním společenským událostem a dlouhodobě podporuje nejrůznější umělecké výstavy včetně regionálních, neváhali jsme příliš dlouho nabídku stát se partnerem této významné akce přijmout, řekl David Grund, generální ředitel HVB Bank.

Výstava World Press Foto není jen prestižní soutěží, je to vždy neopakovatelná příležitost k zastavení se a ohlédnutí za uplynulým rokem. Barvitou výpovědí o dění v současném světě, zachyceném prostřednictvím konkrétních lidských příběhů, naplněných utrpením, bolestí, strachem i radostí. Svou hloubkou a opravdovostí nás vede k zamyšlení o světě kolem nás, jehož jsme neoddělitelnou součástí. Zmíněný pohled považuje HVB Bank za velice důležitý, zvláště pak před vstupem České republiky do Evropské Unie.

HVB Bank je velice potěšena, že právě v dnešní době může svým přičiněním zprostředkovat globální pohled na svět široké veřejnosti. World Press Photo nám v pravou chvíli přináší možnost, dozvědět se o okolním světě mnohem více informací, abychom se naučili rozlišovat věci podstatné a nepodstatné.

HVB Bank CZ je dceřinou společností rakouské Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), která je v rámci skupiny HVB Group odpovědná za trhy ve střední a východní Evropě. BA-CA provozuje vedoucí bankovní síť ve střední a východní Evropě s 860 pobočkami v 11 zemích, 18 000 zaměstnanci a 3,5 miliony klientů.