HVB Bank garantuje až do konce roku 2007 výši měsíčního poplatku u Konta POHODA

Garantovanou výši měsíčního poplatku až do konce roku 2007 za vedení Konta POHODA nabízí nyní nově HVB Bank. Další velkou výhodou produktu je jednotná cena za výběr z jakéhokoli bankomatu na území České republiky. Tento produktový balíček je určený klientům, kteří aktivně používají svůj účet pro bezhotovostní platby a využívají nástrojů přímého bankovnictví.

Měsíční poplatek za vedení účtu činí 64 Kč a zahrnuje například vydání a vedení mezinárodní debetní karty MasterCard Standard nebo VISA Classic, měsíční zasílání výpisu z účtu či přístup k přímému bankovnictví 24 hodin denně. Klient má zároveň možnost si zdarma nastavit automatický převod nadlimitního zůstatku z Konta POHODA na termínovaný vklad. Za výběr hotovosti z jakéhokoliv bankomatu na území České republiky zaplatí klient jednotnou cenu 9 Kč.

Novinkou u Konta POHODA, které jsme uvedli na trh již v loňském roce, je garantovaná cena, kterou nebudeme měnit minimálně do konce roku 2007. Z průzkumu trhu jsme totiž zjistili, že klienti velmi negativně vnímají „plíživé“ zvyšování cen bankovních služeb, řekl Ivo Kubálek, ředitel odboru segmentového a produktového řízení. Chceme tímto krokem zdůraznit dlouhodobou seriózní a férovou cenovou politiku naší banky. Navazujícím zkvalitněním našeho servisu je pomoc bankovních poradců s administrativou spojenou se změnou účtu a jeho převodem z jiného finančního ústavu do HVB Bank, uzavřel Kubálek.

V případě zájmu o Konto POHODA HVB Bank se mohou klienti obrátit na bezplatnou telefonní linku 800 144 441 nebo také na internetové adrese www.hvb.cz.